Project omschrijving

App laten maken voor jongeren

Als app ontwikkelaars lossen we graag problemen op waar onze klanten tegenaan lopen. Door de moderne technologie kunnen onze klanten apps laten maken voor verschillende doelgroepen die gebruikers helpen met dagelijkse taken. Voor Mijn Oso Huis heeft de Hogeschool van Amsterdam samen met Maatschappelijk Werk en Dienstverlening een hybride app laten maken voor zelfstandig wonende jongeren. Door het laten maken van deze applicatie worden jongeren met verschillende vraagstukken geholpen en wordt zelfstandig wonen makkelijker. Een app laten maken heeft voor deze opdrachtgever een moeilijk probleem op een moderne en simpele manier opgelost. Onze app ontwikkelaars leveren dan ook maatwerk en lossen uw vraagstuk professioneel op.

 

We zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service van Epic website. Wij zouden iedereen Epic website aanraden. Nogmaals dank. Joan.

 

app laten maken google playstore

 

Een app ontwikkeld voor AmsterdamEen app ontwikkeld voor Amsterdam

In Nederland wonen veel jongeren van boven de 18 jaar die zelfstandig onder begeleiding wonen. Het gebeurd vaak dat deze jongeren vragen hebben over het zelfstandig wonen. Toch weten zijn niet altijd even goed weten waar ze met deze vragen terecht kunnen. Maatschappelijk Werk en Dienstverlening zocht samen met de Hogeschool van Amsterdam naar een moderne oplossing voor dit probleem. Als oplossing hebben zij een app en website laten maken. Een app laten maken voor jongeren is natuurlijk het ideale middel om jongeren aan te spreken en ze snel weer op weg te helpen.

 

De app van Mijn Oso Huis is gemaakt om alle belangrijke informatie die binnen een oogopslag beschikbaar te maken. Oso staat voor open, samen en overzichtelijk. Een van de gebruikers van de app zegt dan ook ‘’De app geeft een duidelijk overzicht in een spinnenweb aan regels, waar jij als zelfstandig wonende jongere mee te maken krijgt’’. Binnen de app zijn een aantal pagina’s met belangrijke locaties en telefoonnummers waar jongeren vaak naar opzoek zijn. Voor vragen die niet in de app staan, is een chat ingebouwd waarmee contact kan worden gelegd met Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

 

Mijn oso huis app

 

Bereik en interactie
Door de app is de interactie tussen Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en zelfstandig wonende jongeren enorm verhoogd, maar is ook het bereik van de organisatie beter geworden. Als maatschappelijke instantie is het natuurlijk belangrijk om zo veel mogelijk jongeren te bereiken. Een app en website laten ontwikkelen was daarvoor het perfecte middel.

Door naast de informatie en chat ook functies als nieuws en links naar social media te integreren in de app, is ook het bereik van Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op social media verbeterd. Platforms als Facebook, Instagram en Twitter werden door jongeren sneller gevonden. Wanneer u als bedrijf of instantie een app of website laat ontwikkelen in bijvoorbeeld Amsterdam, heeft dat dus niet alleen een positief effect binnen de ontwikkelde app of website. Het positieve effect trekt zich ook door in uw hele communicatie.

 

 

Onze app ontwikkelaars leveren maatwerkOnze app ontwikkelaars leveren maatwerk

Uiteraard zijn alle diensten die wij leveren maatwerk. We gaan altijd voor de beste kwaliteit en zoeken samen met de opdrachtgever naar de beste oplossing voor een vraagstuk of probleem. Samen met Maatschappelijk Werk en Dienstverlening hebben we dan ook veelvuldig onderzoek gedaan en zijn we samen met ervaringsdeskundigen ons inhoudelijk gaan verdiepen in deze casus. Na dit onderzoek zijn we dan ook samen tot het plan gekomen om een app en website te maken met een specifieke doelgroep namelijk jongeren van 17 tot 23 jaar.

Bent u zelf opzoek naar ontwikkelaars voor een bedrijf app, webapp of website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een adviesgesprek. Wij helpen u graag verder met uw wensen.

 

Gerelateerde projecten: