Hoe kan ik Outlook Installeren

Heeft u bij epic een website laten maken, of een webshop laten maken, u ontvangt dan van ons een gratis e-mailaccount op uw eigen domeinnaam. En aangezien dat de communicatie met de klanten voor iedereen die graag een eigen webwinkel beginnen, van levensbelang is. Hebben wij een video gemaakt  hoe u duidelijk kunt zien, hoe het installeren van uw email werkt.Daarnaast vindt u hieronder Informatie en de stappen die nodig zijn om uw outlook te installeren en op te zetten.

Om uw e-mails op uw eigen desktop te kunnen ontvangen, heeft u een programma nodig die e-mails kan ontvangen en verzenden. Een van de meest bekendste programma’s is uiteraard Outlook. U kunt Outlook ook apart kopen of een totaal pakket van Microsoft office kopen die Outlook ook heeft. En onder andere heeft u dan ook: Een compleet pakket met alle onderstaande programma’s:

 • Office-producten
  Word
  Excel
  PowerPoint
  Outlook
  OneNote
  Sway
  Exchange
  SharePoint
  Skype voor Bedrijven
  Project
  Visio
  Alle Office-producten weergeven

Uiteraard u heeft het niet allemaal nodig maar er zijn wel bepaalde programma’s die heel erg handig zijn en uw werk veel makkelijker maken indien u iets wil opslaan bijvoorbeeld, of bewerken.

Dit is een foto van de outlook, installeren stap1

outlook, installeren stap1

 

1:stap één om uw outlook installeren

Alle eerst zoals ik van mijn foto kunt zien klikt u op, “File” en vervolgens komt u op de pagina uit, waar u een nieuw e-mail adres kan invoeren en een account kan aanmaken.

 

2:stap twee installeren van je outlook

Dit is een foto van de outlook, installeren stap2

outlook, installeren stap2

En daarna klikt u op “ACCOUNT SETTING” er verschijnt een venster daar onder. Selecteer de eerste mogelijkheid en nu wordt u automatisch verwezen naar de volgende pagina waar u de e-mail kan installeren.

 

 

 

 

3:stap nummer drie voor installatie van uw email account

Dit is een foto van de outlook, installeren stap3

outlook, installeren stap3

Vervolgens klikt u op nieuw, en verschijnt er een venster  waar u informatie over uw e-mail adres kan invoeren. Die informatie heeft u uiteraard van ons ontvangen, en zoals je op de foto en video kan zien er zijn meerdere invulvakken waar je die informatie moet invoeren.

 

 

 

4: Installeren van outlook om email op uw eigen desktop te ontvangen

Dit is een foto van outlook, installeren stap4

outlook, installeren stap4

 

Het is vrij simpel, het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande check “Manual setup” te klikken, en dan wordt u weer verwezen naar de volgende pagina waar wij de rest van de stappen kunnen nemen.

 

 

 

 

5: Outlook installeren en opzetten

Dit is een foto van outlook, installeren stap5

outlook, installeren stap5

Vervolgens klikt u op de onderstaande cheque “POP OR IMAP”, om verder te gaan naar volgende pagina  klikt u dan ook “NEXT”.

 

 

 

 

 

Dit is een foto van de outlook, installeren stap6

outlook, installeren stap6

6: e-mail account installeren met Outlook

Deze stap moet je goed alles doornemen zodat u de juiste gegevens heeft ingevuld! V oor meer informatie kunt u uiteraard de video ook bekijken als u dat nog niet heb gedaan. Alle eerste  uiteraard  u gebruiks naam, en dan uw e-mail adres,

 

 1. Incoming mail server,: mail.udomeinnaam.nl
 2. Outgoing mail mail server ( SMTP ),: mail.udomeinnaam.nl

en uiteraard daarna u  wachtwoord en dan op “MORE SETTINGS” onderaan de pagina aan de rechterkant klikken.

7: Om uw outlook te installeren

Dit is een foto van de outlook, installeren stap7

outlook, installeren stap7

 

Hier hoeft u niets aan te doen  anders staan op “OUTGOING SERVER” te klikken  om naar volgende  pagina’s te gaan.

 

 

 

 

 

Dit is een foto van de outlook, installeren stap8

outlook, installeren stap8

8: e-mailaccount opzetten met Outlook

Op de bovenste check” My OUTGING SERVER ( SMTP )” klikken en selecteren, en dan op de “ADVANCED” klikken om de rest van installatie te doen.

 

9: uw eigen e-mail account op de desktop installeren

Dit is een foto van de outlook, installeren stap9

outlook, installeren stap9

 

Dit is een van de laatste stappen die er nodig zijn, en gelijk ook de meeste belangrijkste waar u heel goed moet opletten! Want de meeste fouten gebeuren hier! Wat u moet invullen is:

 1. Incoming server (POP3): 110
 2. Outgoing server ( SMTP ): 587

 

 

 

 

Dit is een foto van de outlook, installeren stap10

outlook, installeren stap10

10: Allerlaatste stap om uw outlook opzetten.

Als u alle bovenstaande stappen goed heeft genomen, dan kunt u vervolgens op “NEXT” klikken en dan word er voor u een nieuw e-mail account opgezet. Nu bent u klaar om uw e-mail te ontvangen en te verzenden, vanaf uw eigen desktop.

 

 

Alle klanten van epicwebsite ontvangen een gratis e-mailadres van een eigen domeinnaam, op het moment dat uw website geleverd is en u heeft het laatste gedeelte van de betaling voldaan. Ontvangt u, uw inloggegevens en uiteraard de gegevens die u nodig heeft om uw outlook te installeren. Heeft u meer e-mailadressen nodig neem dan contact met onze collega’s van de administratie op.

Inhoud: