Hoe kan ik Outlook Installeren

Heeft u bij epic en website laten maken, of een webshop laten maken, u ontvang dan van ons een gratis e-mailaccount op uw eigen domeinnaam. En aangezien dat  communicatie met de klanten voor iedereen die graag wilt eigen webwinkel beginnen, van levensbelang is. hebben wij een video gemaakt  hoe het is duidelijk installeren om e-mailom u precies uit te leggen hoe u dat de beste kan doen, daarnaast hieronder vindt u Informatie en de stappen die nodig zijn om uw otlook te installeren en opzetten.

Om uw e-mails op uw eigen desktop op te ontvangen, heeft u een programma nodig die e-mails kan ontvangen en verzenden. Een van die meest bekendste programma’s is uiteraard Outlook. U kunt Outlook aapart kopen of een totale pakket van Microsoft office kopen die de Outlook ook heeft. En onder anderen heeft u dan ook: Een complete pakket met alle onderstaande programma’s:

 • Office-producten
  Word
  Excel
  PowerPoint
  Outlook
  OneNote
  Sway
  Exchange
  SharePoint
  Skype voor Bedrijven
  Project
  Visio
  Alle Office-producten weergeven

Uiteraard u heeft het niet allemaal nodig maar er zijn wel bepaalde programma’s die heel erg handig zijn en uw werk veel makkelijker maken indien u iets wil opslaan bijvoorbeeld, of bewerken.

dit is een foto van de outlook, installeren stap1

outlook, installeren stap1

 

1:stap één om uw outlook installeren

Alle eerste zoals ik van mijn foto kunt zien klikt u op, “File” en vervolgs komt u op pagina uit, waar u nieuw e-mail adres kan invoeren en een account kan aanmaken.

 

2:stap twee installeren van je outlook

dit is een foto van de outlook, installeren stap2

outlook, installeren stap2

En daarna klikt u op “ACCOUNT SETTING” er verschijnt een venster daar onder, Selecteer het eerste mogelijkheid en nu wordt automatisch verwijzen naar het volgende pagina waar u de e-mail kan installeren.

 

 

 

 

3:stap nummer drie voor installatie van uw email account

dit is een foto van de outlook, installeren stap3

outlook, installeren stap3

vervolgs klikt u op nieuw, een er verschijnt een venster  waar u informatie over uw e-mail adres kan invoeren. Die informatie heeft u uiteraard van ons ontvangen, en zoals je van een foto en video kan zijn er zijn meerdere invulvak waar je die informatie Moet invoeren.

 

 

 

4: installeren van outlook om email op uw eigen desktop te ontvangen

dit is een foto van de outlook, installeren stap4

outlook, installeren stap4

 

vrij simpel enige wat u hoeft te doen is op onderstaande check “Manual setup” te klikken, en er wordt weer verwijzen naar het volgende pagina waar wij de rest van de stappen kunnen nemen.

 

 

 

 

5: Outlook installeren en opzetten

Dit is een foto van de outlook, installeren stap5

outlook, installeren stap5

vervolgens klikt u op onderstaande cheque “POP OR IMAP”, om verder te gaan naar volgende pagina  klikt u dan ook “NEXT”.

 

 

 

 

 

dit is een foto van de outlook, installeren stap6

outlook, installeren stap6

6: e-mail account installeren met Outlook

Deze stap moet je goed alles doornemen  zodat u de juiste gegevens heb ingevuld! voor meer informatie kunt u uiteraard de video ook bekijken als u dat nog niet heb gedaan. Alle eerste  uiteraard  u gebruiks naam, en dan uw e-mail adres,

 

 1. Incoming mail server,: mail.udomeinnaam.nl
 2. Outgoing mail mail server ( SMTP ),: mail.udomeinnaam.nl

en uiteraard daarna u  wachtwoord en dan op “MORE SETTINGS” onderaan de pagina aan de rechterkant klikken.

7: Om uw outlook te installeren

dit is een foto van de outlook, installeren stap7

outlook, installeren stap7

 

Hier hoeft u niets aan te doen  anders staan op “OUTGOING SERVER” te klikken  om naar volgende  pagina’s te gaan.

 

 

 

 

 

dit is een foto van de outlook, installeren stap8

outlook, installeren stap8

8: e-mailaccount opzetten met Outlook

Op de bovenste check” My OUTGING SERVER ( SMTP )” klikken en selecteren, en dan op de “ADVANCED” klikken om de rest van installatie te doen.

 

9: uw eigen e-mail account op de desktop installeren

dit is een foto van de outlook, installeren stap9

outlook, installeren stap9

 

Dit is een van de laatste stappen die er nodig zijn, en gelijk ook de meeste belangrijkste  die u heel goed moet opletten! want de meeste fouten gebeuren hier! wat u moet invullen is:

 1. Incoming server (POP3): 110
 2. Outgoing server ( SMTP ): 587

 

 

 

 

dit is een foto van de outlook, installeren stap10

outlook, installeren stap10

10: Allerlaatste stap om uw outlook opzetten.

Als u alle bovenstaande stappen goed heb genomen kunt u vervolgens op “NEXT” klikken en er word uw nieuw e-mail account voor u opgezet en u bent klaar voor om uw e-mail te ontvangen en te verzenden, vanaf uw eigen dektop.

 

 

Alle klanten van epicwebsite ontvangen een gratis e-mailadres van een eigen domeinnaam, op moment dat uw website geleverde is en u heeft de laatste gedeelte van betaling voldaan. ontvangt u, uw inloggegevens en uiteraard de gegevens die u nodig heb om uw outlook te installeren. heeft u meer e-mailadressen nodig neem dan contact met onze collega’s van de administratie op.