Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Outlook Installeren

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 18 maart 2016

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

App ontwikkelaar

Heb je bij Epic een website laten maken, of een webshop laten maken? Dan ontvang je van ons een gratis e-mailaccount op jouw eigen domeinnaam. En aangezien dat de communicatie met klanten voor iedereen die graag een eigen webwinkel beginnen, van levensbelang is. Hebben wij een video gemaakt hoe je duidelijk kan zien, hoe het installeren van jouw email werkt. Daarnaast vind je hieronder informatie en de stappen die nodig zijn, om jouw outlook te installeren en op te zetten.

Om jouw e-mails op je eigen desktop te kunnen ontvangen, heb je een programma nodig die e-mails kan ontvangen en verzenden. Een van de meest bekendste programma’s is uiteraard Outlook. Je kan Outlook ook apart kopen of een totaal pakket van Microsoft office kopen die Outlook ook heeft. En onder andere heb je dan ook: Een compleet pakket met alle onderstaande programma’s:

 • Office-producten
 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote
 • Sway
 • Exchange
 • SharePoint
 • Skype voor Bedrijven
 • Project
 • Visio
 • Alle Office-producten weergeven

Je hebt het uiteraard niet allemaal nodig. Maar er zijn wel bepaalde programma’s die heel erg handig zijn om je werk makkelijker te maken. Indien je iets wilt opslaan of bewerken bijvoorbeeld.

dit is een foto van de outlook, installeren stap1

1: Je outlook Installeren

Stap één: Zoals je op de foto kunt zien, klik je op ‘File’ en kom je vervolgens op de pagina waar je een nieuw e-mailadres kunt invoeren, en een account kunt aanmaken

dit is een foto van de outlook, installeren stap2

2: Ga naar accountinstellingen

Vervolgens klik je op “ACCOUNT SETTING”. Er verschijnt een venster daaronder. Selecteer de eerste optie, en nu word je automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina. Waar je de e-mail kunt instellen.

dit is een foto van de outlook, installeren stap3

3: Voor Installatie Van Je Email Account

Vervolgens klik je op ‘nieuw’, waarna er een venster verschijnt waarin je jouw informatie en e-mailadres kunt invoeren. De informatie die je van ons ontvangt, moet je zoals te zien is op de foto en video, invoeren in de verschillende invulvakken.

dit is een foto van de outlook, installeren stap4

4: Installeren Van Outlook Om Email Op Jouw Eigen Desktop Te Ontvangen

Het is vrij simpel, het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande check “Manual setup” te klikken. En dan word je weer verwezen naar de volgende pagina, waar wij de rest van de stappen kunnen nemen.

Dit is een foto van de outlook, installeren stap5

5: Outlook Installeren En Opzetten

Vervolgens klik je op de onderstaande cheque “POP OR IMAP”, om verder te gaan naar de volgende pagina klik je op “NEXT”.

dit is een foto van de outlook, installeren stap6

6: E-Mail Account Installeren Met Outlook

Deze stap moet je goed alles doornemen zodat je de juiste gegevens hebt ingevuld! Voor meer informatie kan je uiteraard de video ook bekijken, als je dat nog niet hebt gedaan. Aller eerste uiteraard je gebruiksnaam, en dan je e-mail adres.

 1. Incoming mail server,: mail.jouwdomeinnaam.nl
 2. Outgoing mail mail server ( SMTP ),: mail.jouwdomeinnaam.nl

En uiteraard daarna je wachtwoord en dan op “MORE SETTINGS” onderaan de pagina aan de rechterkant klikken.

dit is een foto van de outlook, installeren stap7

7: Om Jouw Outlook Te Installeren

Hier hoef je niets aan te doen alleen op “OUTGOING SERVER” te klikken, om naar de volgende pagina’s te gaan.

dit is een foto van de outlook, installeren stap8

8: E-Mailaccount Opzetten Met Outlook

Op de bovenste check ”My OUTGING SERVER ( SMTP )” klikken en selecteren. Dan op de “ADVANCED” klikken om de rest van installatie te volbrengen.

dit is een foto van de outlook, installeren stap9

9: Je Eigen E-Mail Account Op De Desktop Installeren

Dit is een van de laatste stappen die er nodig zijn. En gelijk ook de meest belangrijkste waar je heel goed moet opletten! Want de meeste fouten gebeuren hier! Wat je moet invullen is:

 1. Incoming server (POP3): 110
 2. Outgoing server ( SMTP ): 587
dit is een foto van de outlook, installeren stap10

10: Allerlaatste Stap Om Je Outlook Op Te Zetten.

Alle klanten van Epicwebsite ontvangen een gratis e-mailadres met een eigen domeinnaam. Zodra hun website is opgeleverd en het laatste deel van de betaling is voldaan. Je ontvangt dan de inloggegevens en alle benodigde gegevens om je Outlook in te stellen. Mocht je meer e-mailadressen nodig hebben, neem dan contact op met onze collega’s van de administratie.

Veel gestelde vragen

Geweldig! We houden ervan om van ideeën realiteit te maken. Neem contact met ons op om je idee over app ontwikkeling te bespreken. We kunnen je begeleiden door het hele proces, van conceptontwikkeling tot lancering in de app store. Ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen met onze expertise en passie voor technologie.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze app kwaliteitsgarantie volgen we best practices in codering en ontwikkeling en gebruiken we de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat jouw oplossing niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook veilig voor jou en je gebruikers. We voeren uitgebreide tests uit om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.

Elk project is uniek, en daarom bieden we op maat gemaakte offertes aan die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. De projectkosten bij Epicwebsite worden bepaald na een grondige bespreking van je project, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we een transparante en eerlijke offerte voorstellen.

Absoluut! Bij Epicwebsite begrijpen we het belang van zichtbaarheid in de digitale wereld. Ons team van SEO- en SEA-experts biedt online marketing hulp om je online aanwezigheid te vergroten, zodat meer klanten je kunnen vinden. Van het optimaliseren van je website tot het uitvoeren van doelgerichte advertentiecampagnes, wij hebben de tools en kennis in huis om je bedrijf te laten groeien.

Ons ontwikkelproces bij Epicwebsite begint altijd met jou – we luisteren naar je wensen en behoeften om een grondig begrip te krijgen van jouw bedrijfsdoelen. Van daaruit gaan we door een fase van brainstormen, planning, ontwerp, ontwikkeling en testing, waarbij we je op elke stap van de reis betrekken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het eindproduct niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze overtreft.

Heb je het antwoord niet gevonden, stuur ons dan een bericht. En we zullen je vraag beantwoorden.

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 18 maart 2016

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.