Hoe kan ik Outlook Installeren

Heeft u bij epic een website laten maken, of een webshop laten maken, u ontvangt dan van ons een gratis e-mailaccount op uw eigen domeinnaam. En aangezien dat de communicatie met de klanten voor iedereen die graag een eigen webwinkel beginnen, van levensbelang is. Hebben wij een video gemaakt  hoe u duidelijk kunt zien, hoe het installeren van uw email werkt.Daarnaast vindt u hieronder Informatie en de stappen die nodig zijn om uw outlook te installeren en op te zetten.

Om uw e-mails op uw eigen desktop te kunnen ontvangen, heeft u een programma nodig die e-mails kan ontvangen en verzenden. Een van de meest bekendste programma’s is uiteraard Outlook. U kunt Outlook ook apart kopen of een totaal pakket van Microsoft office kopen die Outlook ook heeft. En onder andere heeft u dan ook: Een compleet pakket met alle onderstaande programma’s:

 • Office-producten
  Word
  Excel
  PowerPoint
  Outlook
  OneNote
  Sway
  Exchange
  SharePoint
  Skype voor Bedrijven
  Project
  Visio
  Alle Office-producten weergeven

Uiteraard u heeft het niet allemaal nodig maar er zijn wel bepaalde programma’s die heel erg handig zijn en uw werk veel makkelijker maken indien u iets wil opslaan bijvoorbeeld, of bewerken.

dit is een foto van de outlook, installeren stap1

outlook, installeren stap1

1:stap één om uw outlook installeren

Stap één: Zoals je op de foto kunt zien, klik je op ‘File’ en kom je vervolgens op de pagina waar je een nieuw e-mailadres kunt invoeren en een account kunt aanmaken

2:stap twee installeren van je outlook

dit is een foto van de outlook, installeren stap2

outlook, installeren stap2

En daarna klikt u op “ACCOUNT SETTING” er verschijnt een venster daar onder. Selecteer de eerste mogelijkheid en nu wordt u automatisch verwezen naar de volgende pagina waar u de e-mail kan installeren.

3:stap nummer drie voor installatie van uw email account