Clickcease
Epicwebsite
Epicwebsite
Favicon Apple iPad Retina

Let op! Niet een WordPress website laten maken

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 5 april 2016

webdesign makelaar 1
Let op! Niet een WordPress website laten maken

Let op! Niet een WordPress website of een WordPress webshop ergens anders laten maken voordat je dit leest

Ben je op zoek naar een professionele WordPress website of webwinkel? Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress websites en willen graag onze kennis met je delen. We zijn van mening dat het van groot belang is om een professionele website te hebben, vooral als je serieus wilt zijn over je online aanwezigheid.

Voor elk budget kan je een website laten maken met topkwaliteit webdesign. Naast het laten van een WordPress site verzorgen wij naast de hosting ook de domeinnaam registratie.

Waarom zou je een WordPress website ergens anders laten maken?

Zo bieden wij bijvoorbeeld een gratis websitebouwer met ingebouwd Content Management System (CMS) aan. CMS maakt het gemakkelijk om teksten, foto’s en video’s op de website te beheren en het uiterlijk van de webwinkel te veranderen met enkele kliks. Bovendien kan je met het drag-and-drop systeem de website eenvoudig aanpassen en, voor de gevorderden onder ons, ook de HTML-code en CSS bewerken.

Daarnaast is het tegenwoordig belangrijk om te zorgen voor een responsieve webwinkel of website die gemakkelijk te navigeren is op kleine schermen. Dit kan worden bereikt met een kleine mediaquery CSS-bestand, wat we ook voor jou kunnen implementeren. Zo kun je gemakkelijk jouw eigen site aanpassen, wijzigen en producten toevoegen.

Webshop wordpress en mobiele website maken

Er zijn vele redenen om voor ons te kiezen voor het laten bouwen of onderhouden van jouw website of webwinkel

Zo bieden wij bijvoorbeeld een gratis websitebouwer met ingebouwd Content Management System (CMS) aan. CMS maakt het gemakkelijk om teksten, foto’s en video’s op de website te beheren en het uiterlijk van de webwinkel te veranderen met enkele kliks. Bovendien kan je met het drag-and-drop systeem de website eenvoudig aanpassen en, voor de gevorderden onder ons, ook de HTML-code en CSS bewerken.

Daarnaast is het tegenwoordig belangrijk om te zorgen voor een responsive webwinkel of website die gemakkelijk te navigeren is op kleine schermen. Dit kan worden bereikt met een kleine mediaquery CSS-bestand, wat we ook voor jou kunnen implementeren. Zo kan je gemakkelijk jouw eigen site aanpassen, wijzigen, en producten toevoegen.

WordPress webdesign en Zoekmachine optimaliseren

Epic staat voor ervaring, een uniek ontwerp en oplossingen verzinnen die er toe doen.

Steeds meer gebruikers realiseren zich de waarde van een goed content, voor webwinkels en de daaruit voortvloeiende verbeterde vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. Daarom bieden we maandelijkse rapporten, wanneer je gebruik maakt van website promotie, zoekmachineoptimalisatie en gegarandeerd succes opleveren.

Wordpress website laten maken en Automatiseren

Wij Bieden Bij Het Bouwen Van Elke Nieuwe WordPress Webwinkel Ook WordPress-Plugins Aan Die Jouw Werk Gemakkelijker Maken Door De Meest Complexe Taken Te Automatiseren.

Zo bouwen we bijvoorbeeld een plug-in voor jou die de SEO van jouw website controleert. Als je bijvoorbeeld teksten bent vergeten te verzorgen (tekst die de zoekmachine vertelt wat een afbeelding is, aangezien zoekmachines alleen tekst kunnen lezen en niet afbeeldingen kunnen zien), verzorgt de plug-in het meest complexe werk van de SEO voor jou automatisch. Mobiele websites maken kan iedereen, maar we bieden een gemakkelijker systeem aan zodat onze gebruikers ook na het ontwerpen van een website blijven genieten van het gebruik ervan.

Ben je op zoek naar een professionele WordPress website of webwinkel?

Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van WordPress websites en willen graag onze kennis met je delen. We zijn van mening dat het van groot belang is om een professionele website te hebben, vooral als je serieus wilt zijn over je online aanwezigheid. Voor elk budget kan je een website laten maken met topkwaliteit webdesign. Naast het laten van een WordPress site verzorgen wij naast de hosting ook de domeinnaam registratie.

Bij het bouwen van elke nieuwe WordPress-website bieden we ook een ledenplatform aan.

Hier kunnen leden zich aanmelden voor gezamenlijke activiteiten en met elkaar in contact komen via een open of besloten ledendeel, afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast kunnen gebruikers zich ook aanmelden voor een nieuwsbrief, waarmee je gemakkelijk contact kunt houden met jouw gebruikers. Dit alles draagt bij aan het creëren van een sfeervolle website die past bij de visie van je online onderneming en iets is wat langer meegaat dan de laatste trend, waardoor je een duurzame relatie opbouwt met jouw gebruikers. Het laten bouwen van een WordPress website bij Epic heeft vele voordelen.

Voordelen van het gebruik van een WordPress site

Het laten maken van een WordPress site heeft ook enkele voordelen zoals onder andere:

 1. Gemakkelijk te gebruiken: WordPress heeft een makkelijk te gebruiken beheerpaneel, wat het gemakkelijk maakt om jouw website te beheren, zelfs als je geen technische kennis hebt.
 2. Responsive design: WordPress-thema’s zijn vaak responsive, wat betekent dat ze automatisch zullen aanpassen aan het schermformaat van de gebruiker.
 3. Zoekmachinevriendelijk: WordPress is zoekmachinevriendelijk en biedt veel opties voor SEO, wat betekent dat jouw website gemakkelijker gevonden kan worden door gebruikers via zoekmachines zoals Google.
 4. Veel functies: WordPress biedt een enorme selectie van functies en plug-ins.
 5. WordPress: Heeft een actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars, wat betekent dat je makkelijk informatie kan vinden bij eventuele problemen.
 6. Gratis en open source: je kan het downloaden en gebruiken zonder te betalen voor licenties of beperkingen op het aantal gebruikers of bezoekers.
 7. Veel talen: WordPress is beschikbaar in meer dan 70 talen.
 8. Veiligheid: WordPress heeft regelmatige beveiligingsupdates om jouw website te beschermen tegen hackpogingen en malware.

Nadelen van het gebruik van een WordPress site

Het laten maken van een WordPress site heeft ook enkele nadelen zoals onder andere:

 1. Mogelijk beperkte aanpassingsmogelijkheden: Afhankelijk van het thema en de plug-ins die je gebruikt.
 2. Technische vaardigheden kunnen vereist zijn: Alhoewel WordPress gemakkelijk te gebruiken is, kan het soms toch technische vaardigheden vereisen, vooral als je complexere functies wilt toevoegen aan jouw website.
 3. Kosten voor premium thema’s en plug-ins: Sommige premium thema’s en plug-ins vragen een vergoeding, wat de kosten van jouw website kan verhogen.
 4. Beveiligingsrisico’s: Zoals elke website, is er altijd een bepaald beveiligingsrisico wanneer je een WordPress-site gebruikt. Het is belangrijk om regelmatig back-ups te maken en beveiligingsmaatregelen te nemen om jouw website te beschermen tegen hackpogingen en malware.
 5. Voortdurende updates: Omdat WordPress regelmatig updates uitbrengt, kan het soms nodig zijn om uw website bij te werken om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft werken.

Bijzonderheden van een wordpress site.

Het laten maken van een wordpress site heeft ook enkele bijzonderheden zoals onder andere:

1. Kosten: Afhankelijk van het thema en de plug-ins die je gebruikt, kunnen de kosten van het bouwen van een WordPress website variëren. Houd rekening met eventuele kosten voor premium, thema’s en plug-ins, evenals eventuele kosten voor je hosting en domeinnamen.
2. Technische vereisten: WordPress heeft bepaalde technische vereisten, zoals een MySQL-database en PHP. Zorg ervoor dat je hostingprovider deze vereisten ondersteunt voordat je een WordPress site begint te bouwen.
3. Thema’s en plug-ins: Er zijn duizenden thema’s en plug-ins beschikbaar voor WordPress.
4. SEO: Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk voor het verhogen van de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. WordPress biedt verschillende opties voor SEO, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je jouw website op een effectieve manier optimaliseert.
5. Beveiliging: Neem beveiligingsmaatregelen om jouw WordPress site te beschermen tegen hackpogingen en malware. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je regelmatig back-ups maakt, beveiligingsplug-ins installeert en regelmatig updates uitvoert.

Conclusie!

Waarom een WordPress site laten maken.

WordPress is een populair en veelgebruikt content management systeem (CMS) dat vele voordelen biedt voor het bouwen en beheren van een website. Het is gemakkelijk te gebruiken, biedt vele functies en plug-ins, is zoekmachinevriendelijk en is beschikbaar in meer dan 70 talen. Hoewel er ook enkele nadelen zijn, zoals beperkte aanpassingsmogelijkheden en eventuele kosten voor premium thema’s en plug-ins, kan WordPress een goede keuze zijn voor het maken van een professionele en effectieve website. Zorg ervoor dat je de kosten, technische vereisten, thema’s en plug-ins en beveiliging in overweging neemt voordat je een WordPress-site laat bouwen.

FAQs

Het starten van een WordPress project is eenvoudig. Neem contact met ons op via de contactgegevens op onze website om een vrijblijvend gesprek te plannen. We zullen jouw wensen en doelstellingen bespreken, je adviseren over de beste aanpak, en een gedetailleerde offerte voorstellen voor jouw project.

Ja, we bieden uitgebreide onderhouds- en website support diensten om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien. Onze diensten omvatten regelmatige updates, back-ups, prestatieoptimalisatie, en technische ondersteuning. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen die zich na de lancering kunnen voordoen.

De ontwikkelingstijd voor een WordPress-website kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Het website ontwikkelingsproces kan over het algemeen enkele weken duren voor een eenvoudige website, terwijl meer complexe projecten enkele maanden in beslag kunnen nemen. We zullen een realistische tijdslijn bieden na het bespreken van jouw specifieke behoeften.

Veiligheid is een topprioriteit bij het ontwikkelen van WordPress-websites. Voor de beveiliging voor WordPress implementeren we meerdere lagen, waaronder beveiligde hosting, regelmatige updates en patches, sterk wachtwoordbeleid, en geavanceerde beveiligingsplugins. Daarnaast adviseren we over best practices om jouw website te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en malware.

Absoluut! Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte WordPress-websites die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelen van onze klanten. Van op maat gemaakte thema’s tot specifieke functionaliteiten, we zorgen ervoor dat jouw website niet alleen uniek is, maar ook optimaal presteert op alle apparaten.

Veelgestelde Vragen: Jouw Gids voor Maatwerk App Ontwikkeling

Het creëren van een maatwerk app is een avontuur dat expertise, precisie en passie vereist. Bij Epicwebsite begrijpen we dat je streeft naar een app die niet alleen functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar ook esthetisch aantrekkelijk, met positieve feedback van gebruikers en een snelle terugverdientijd. Dit proces, hoewel uitdagend, opent de deur naar eindeloze mogelijkheden om jouw unieke ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Met onze diepgaande kennis en ervaring in app-ontwikkeling staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap, van concept tot lancering, om ervoor te zorgen dat jouw app niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.

Kon je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Inhoudsopgave:

Maak Jouw App Droom Waar
about us 2

Van het eerste concept tot een succes in de appstore, wij zijn jouw partner in innovatie.

Boost Je Online Zichtbaarheid

Met onze SEO, SEA, en ASO-diensten!

EPIC

“Staat jouw site waar het hoort: bovenaan.”

1f27f7e660eb39ca7684db35e304026a?s=96&d=mm&r=g

Gepubliceerd op: 5 april 2016

👋 Hoi, ik ben Hossein Welkom, waar mijn passie voor technologie en innovatie tot leven komt. Ik ben Hossein, jouw full-stack ontwikkelaar bij Epicwebsite, en jouw gids in de wereld van professionele en unieke digitale oplossingen. Hier combineer ik diepgaande technische expertise met een creatieve visie om elk project in een meesterwerk te transformeren. Mijn Reis De Tocht Naar Technologische Excellentie Van de eerste code tot de laatste pixel, mijn reis in de tech-wereld is één vol passie en constante innovatie. Met een achtergrond in full-stack ontwikkeling en een hart voor online marketing, ben ik hier om jouw digitale dromen werkelijkheid te maken. Bij Epicwebsite geloven we niet alleen in het bouwen van apps en websites; we creëren ervaringen die jouw gebruikers niet snel zullen vergeten. Maak een afspraak met mij Mijn Missie Jouw visie verdient meer dan alleen een digitaal platform; het verdient een podium dat even uniek en professioneel is als jijzelf. Met een oog voor detail en een ziel voor innovatie, werk ik samen met jou om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overstijgen. Samen kunnen we een digitale beleving creëren die echt impact maakt. Neem direct contact op Mijn Technische Vaardigheden Omvatten: JavaScript HTML/CSS PHP React Laravel SQL NodeJs Online marketing

Ontdek, Beleef, Deel: Verspreid de Vreugde op Social Media

Epicwebsite

Wij Zijn Een Team Van Bekwame Ontwikkelaars, Programmeurs En Online Marketeers.

We bezitten uitgebreide ervaring met diverse platforms, systemen en apparaten. We creëren producten die compatibel en toegankelijk zijn. Daarnaast kun je bij ons altijd rekenen op een marketingexpert.