Website of Webshop Laten Maken

1. Welke site heeft u gekozen?
2. Wie zorgt voor het content?
3. Wie zorgt voor een domeinnaam of SSL certificaat?
Dat is alles voor de rest zorgen we voor alles.

Alle eerst willen we uw wensen en ideeen precies weten, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren en om verassingen achteraf te voorkomen. Wilt u bijvoorbeeld een website laten maken dan willen we weten welke site u mooi vind. De basis pakketten zijn gebaseerd op de door ons ontworpen site. Maar de uitgebreide pakketten zijn weer gebaseerd op basis van het bedenken en ontwerpen van een huisstijl tot in de punten.
Daarna is het van belang om te weten hoe de website aangekleed moet worden? Iedere website is uniek. Tijdens het ontwerpen van de demosites hebben we veel aandacht aan alle onderdelen gegeven.Zo hebben we een perfect geoptimaliseerde site van te voren rijklaar gemaakt voor iedere branch. En als u voor een basis pakket kiest dan is het de bedoeling dat wij de bestaande teksten en foto’s gaan vervangen met uw content. Wilt u de indeling van de site aangepast hebben? Dan is dit uiteraard ook mogelijk met een opmaat design site.

Wie zorgt voor het content?

Content van uw website is belangrijk. Want alleen een site met een uniek content kan de eerste pagina van Google behalen!
Het is aan te raden om een goed geschreven tekst op de website te plaatsen die ook geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Weet u zelf hoe u een SEO geoptimaliseerde tekst kan schrijven? Dan kan u de kosten besparen door zelf de tekst te gaan schrijven! Wij hebben een speciale modulen die u de mogelijkheid geeft om heel makkelijk online uw tekst voor ieder onderdeel van de site voor ons achter te laten. Maar heeft u geen verstand van SEO, dan is het zeker aan te raden om de tekst door professionele tekst schrijvers te laten schrijven! De kosten voor een SEO tekst te laten schrijven bedraagt 24,- voor 2 pagina’s met 300 woorden.

Wie zorgt voor de foto’s?

Epicwebsite heeft een abonnement bij professionele stockfoto’s website met 200000 professionele foto’s.En dat mogen we dan ook gebruiken in uw website. Maar dat zijn uiteraard algemene foto’s. Wilt u uw eigen foto’s op uw website plaatsen? Geen enkel probleem.Zorg aub wel voor kwaliteit foto’s en het juiste formaat.

Domeinnaam en ssl certificaat

Wilt u dat wij de domeinnaam voor u registreren en heeft u ook een SSl-certificaat nodig? Dan kunnen we dat ook voor u doen. Een .nl domeinnaam ontvang u van ons gratis en een SSL-certificate kost 9,95 per jaar(49,- installatie kosten). Maar u kunt ook zelf uw domeinnaam en/of SSL certificaat registreren. Hou er wel rekening mee dat u wel bekend moet zijn met de domein verwijzing en SSL installatie. We kunnen u helaas niet kosteloos helpen, indien u uw domeinnaam of SSl bij een andere provider koopt(Iedere provider werkt anders en heeft een eigen klanten dashboard).

Wat nog meer?

In principe is dat alles. En met deze 3 stappen hebben we alles wat we nodig hebben om een website voor u te ontwerpen. Maar er zijn uiteraard ook andere punten waar wij u mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld u kunt bij ons ook een logo laten maken of een video laten maken. Daarnaast hebben we ook andere diensten zoals mobile app’s of marketing. Maar daar eindigt het nog steeds niet mee, want wij kunnen ook voor een compleet pakket zorgen. Alles van het bedenken en ontwerpen van huisstijl tot aan sociale media campagnes en SEO en SEA.

En dat is alles wat wij moeten weten om een contract voor u op te stellen (u kunt het plan van aanpak en uw contract online bekijken en ondertekenen). Voor de rest zorgen wij voor alles. En u hoeft geen zorgen te maken over de technische kanten van het verhaal. Wij zorgen dat de hosting voor u geregistreerd word en dat de nodige E-mail account aangemaakt worden en uiteraard dat uw website ontworpen word.

U kunt bij epicwebsite??

En voor een webshop hebben we uiteraard ook mogelijkheden om uw producten tegen betaling voor u te plaatsen. Maar u kunt die zelf ook heel makkelijk toevoegen dankzij het cms systeem.

Video laten maken?

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken dan zijn dit de meest belangrijke punten.

 1. Welk soort video wilt u maken?
 2. Heeft u een script?
 3. Heeft u foto’s of video’s?
 4. Moet uw video een voice over hebben?

Om een video te laten maken hebben wij inprincipe alleen een URL van uw site nodig. En dan kunnen we een video in uw huisstijl voor u ontwerpen. Maar u kunt ook een bedrijfsfilm laten maken van uw script. Mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u een logo laten maken?

Dan zijn dit de belangrijke punten:

 1. Welk logo vind u mooi?
 2. Wilt u een opmaat gemaakte logo of een template logo?

Graag willen we van tevoren weten welk logo u mooi vind. Dat geef onze grafische designer een duidelijk beeld van uw wensen. U kunt kosten besparen door een template logo (bestaande logo’s die we al ontworpen hebben) te kiezen.Maar indien u niks moois vind in onze logo voorbeelden, dan kunt u uiteraard ook een opmaat gemaakte (aan de hand van uw wensen maken onze designers een logo) pakket nemen.

Een App laten maken?

Dit zijn de belangrijkste punten:

 1. Heeft u al een website of moeten wij een App van uw wensen en ideeen maken?
 2. Hoeveel pagina’s moet uw App hebben?
 3. Van welke functies moet u App voorzien zijn?

Indien u al een website of webshop heeft, dan kunnen wij de meest informatie van uw site halen. Zoals sociale media links/huisstijl/logo/tekst voor de pagina’s enzovoort. Maar u kunt uiteraard ook een App laten ontwikkelen van uw idee. In dat geval moeten we uiteraard weten wat u App allemaal moet kunnen, wat is uw huisstijl, contact gegevens, en privacy beleid enzovoort. Hebben wij alle nodige informatie, dan beginnen we met het ontwerpen van uw IOS of Android App. Het ontwerpen van uw App duurt  3 weken afhankelijk van het soort App. En dan publisheren wij uw App bij de App stores. U ontvangt vervolgens van ons uitgebreide informatie over uw nieuwe App.

Seo optimalisatie

 1. De Techniek van de website
 2. De content op de website
 3. De autoriteit van de website

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de organische vindbaarheid van uw website. Zoekmachine optimalisatie heeft een langetermijnstrategie en kent drie belangrijke onderdelen.

We zijn bij SEO genoodzaakt om eerst de techniek van de website en het content op de website in orde te hebben, voordat wij kunnen werken aan de autoriteit van de website door middel van kwalitatieve links. Van tevoren doen we een uitgebreide analyse op de drie facetten en doen we een uitgebreid concurrentieonderzoek.

Bij het begin beginnen.

Duidelijke afspraken maken. U verteld ons wat uw ideeën zijn en wij luisteren. Wij gebruiken onze ervaring om deze ideeën nog beter te maken. Er worden plannen en afspraken gemaakt. Daarnaast worden er doelstellingen gevormd. Uit de conceptfase komt een uiterst gedetailleerde offerte. Deze offerte is voorzien van duidelijke afspraken, een planning, een helder project omschrijving en een begroting.

 • Om het beste project voor u te maken, neemt u een kijkje in onze portefeuille. En gaat u op zoek naar een ontwerp dat u aanspreekt!

 • Geen zorgen! Want wij zorgen voor alles. Het enige wat u hoeft te doen is echter alleen maar de tekst of foto’s of video’s te leveren.

 • Meestal binnen 1a2 weken is uw website of webshop online! Wij zetten alles voor u online.

Een foto van Eigen webwinkel starten

webdesign_foto_1

Toonaangevend Ontwerp

Klanten binnenhalen met overtuigende ontwerpen!

Na akkoord beginnen wij aan het ontwerp van uw project. Uw bedrijf wordt onder de loep genomen. Wij bestuderen uw doelgroep en weten wat u wilt uitstralen.
Dan pakken we de doelstellingen erbij. Aan de hand van uw wensen maken wij met onze expertise overtuigende ontwerpen. Feedback is van harte welkom, zodat u zelf betrokken blijft bij het proces.

Fantastische mogelijkheden

 • Wij zetten alles voor u online

 • Vanuit overal ter wereld kunt u zelf uw teksten wijzigen

 • Inclusief een heel jaar gratis webhosting

 • Inclusief .nl domeinnaam registreren

 • Inclusief uw eigen e-mail account

 • Onderhoud: altijd up to date

epicwebsite webshop foto0

Fantastische mogelijkheden!

Dankzij een state of the art technologie!

Als het design naar wens is gaan wij beginnen aan de technische realisatie.
Wij hanteren een efficiënte werkwijze gebaseerd op WordPress. En indien u een maatwerk design heeft, dan kunt u via uw eigen link online meekijken, en puntsgewijs feedback geven op iedere oplevering.
Uw project wordt gemaakt en gekoppeld aan een efficiënte beheeromgeving. Als eindresultaat komt uw project online!!

app laten maken foto

Traffic genereren en verbeteren
Adverteren, SEO en conversiegericht!

Na livegang begint het echte werk. Resultaten meten. Komen de juiste bezoekers op uw website? Zijn dit er genoeg? Geeft uw website het gewenste resultaat? Door deze analyses kijken we waar de site nog beter op kan presteren en blijven dit continue verbeteren. Wij geven u graag advies over het adverteren op internet en de verdere optimalisatie voor zoekmachines. Zo wordt juist uw website een echte conversieknaller.

 • Wij zorgen ook voor zoekmachine aanmelding

 • En u ontvangt ook een auto post naar +50 Social Media