Epic ui ux laten maken

Epic UI/UX laten maken

In de huidige digitale tijd is een gebruiksvriendelijke applicatie een must voor elk digitaal product. Of het nu gaat om een website, mobiele app of software, een goede UI/UX kan hier zeker het verschil in maken. Het laten maken van een UI/UX is een investering in de gebruikerservaring van je product.

Epic contact1
Plannen om een website en/of app te laten ontwikkelen?

Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee om tot een succes!

Epic contact1
Plannen om een website en/of app te laten ontwikkelen?

Vertel mij wat je in gedachten hebt en Samen Bedenken en Bouwen we jouw idee om tot een succes!

Hoe kan het gebruik van een ui ux jouw bedrijf aanwezigheid online verbeteren
Epic UI/UX laten maken

Epic Professioneel UI/UX ontwerp laten maken.

Een website, webshop of een App laten maken met een uitmuntende UI/UX door de expertise van Epic
Met een UI/UX design zorgen we voor een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke applicatie, die jouw potentiële klanten blijft verbazen. Doordat wij met onze klanten meedenken zullen we soms ook in de gedachten van de bezoekers kruipen om jou het beste advies te kunnen geven. Dit kan soms anders zijn dan je voor ogen hebt, maar we houden zo veel mogelijk aan je idee vast. Om zo een perfecte applicatie te kunnen ontwikkelen.

Wat is een UI/UX Design.

Het leren begrijpen en verbeteren van de gebruikerservaring van je product.

UI en UX zijn 2 belangrijke stappen binnen het ontwerp van je project ontwerp. Je ontwerpt ze apart, maar uiteindelijk horen ze toch bij elkaar.
Met UI(User Interface) ontwerp je het uiterlijk van je project met wireframe en denk hierbij zoal aan:

 •  Kleuren
 • Vormen
 • Afbeeldingen
 • Knoppen

Met UX (User Experience) ontwerp je door middel van wireframes het gebruik van je applicatie. Denk hierbij aan:

 •  Functionaliteiten
 • Wat wil je je potentiële klanten aanbieden, en hoe zorg je dat ze je klant worden en ook blijven.

Wireframes laten maken is een geweldige manier om de structuur en functionaliteit van je website of app in kaart te brengen voordat je met het daadwerkelijke ontwerp begint.

Voordelen van UI/UX Design.

Hoe kan een UI/UX Design bijdragen aan het succes van een product?

Door je project te laten ontwikkelen door een expert van Epic die met UI/UX bekend is, zorgt dit voor vele voordelen bij het totale ontwerp van je applicatie. De belangrijkste voordelen zijn onder andere:
UX Design:

 •  Gebruiksvriendelijk (als je potentiële klanten jouw applicatie makkelijk in gebruik vinden. Zorgt dit voor meerdere bezoekjes van terug kerende klanten)
 •  Met UX kan je gebruik maken van Call to Action knoppen (hierdoor kunnen ze door gebruik van deze knoppen sneller op de pagina komen waar ze naartoe willen, zonder teveel moeite te moeten doen, denk aan Contact, Bestellen of Offerte aanvragen)
 • Je bent goed vindbaar voor Google (doordat UX designers ervoor zorgen dat je applicatie werkzaam is op alle schermen, en daarnaast zorgen voor een snelle laadsnelheid)

UI Design:

 • Goede communicatie tussen alle knoppen (hierdoor kan je klant makkelijk navigeren door je applicatie. En zullen ze de applicatie als gebruik vriendelijk ervaren)
 • UI Designers hebben een ruime kennis in je potentiële klanten en zullen daar op inspelen bij het ontwerp van je applicatie. Hierdoor heb je een applicatie die voldoet aan de eisen van je potentiële bezoekers

Prijzen van UI/UX Design maken.

Waar worden de prijzen op gebaseerd?

De prijzen voor een UI/UX design zijn sterk afhankelijk van het soort applicatie dat je wilt laten ontwikkelen. Doordat een UI/UX ontwerp op maat gemaakt wordt, liggen de investeringskosten nogal uiteen. Gemiddeld kan je rekening houden met de kosten van € 2500 tot € 20.000.

UX en UI Design laten maken in Nederland.

Laat je ontwerp van je applicatie dicht bij huis maken.

Wil je een applicatie laten maken door een ervaren UX/UI designer die weten waar ze het over hebben. Laat dan je Applicatie maken bij Epic.
Epic is een full service internetbureau, die zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in het UI/UX ontwerp voor applicaties zoals websites, webshops als Apps. Door de expertise is niet een uitdaging er 1 teveel en zullen ze je omver blazen met hun deskundigheid.

Meestgestelde vragen van onze klanten

Vragen die we vaak horen!

Hoeveel kost een UI/UX design laten maken?2023-04-13T12:22:56+00:00

Het laten maken van een UI/UX ontwerp is afhankelijk van het soort ontwerp wat je wilt laten ontwikkelen. Bij Epic hebben we ervaring in het ontwikkelen van de meest simpele tot de meest uitgebreide applicaties. Epic zal dan ook altijd kijken wat de mogelijkheden zijn om een UI/UX ontwerp te ontwerpen, wat valt binnen het investeringbudget van de klant.

Wat is het verschil tussen een UX en UI designer?2023-04-13T12:22:53+00:00

Het verschil is dat een UX designer zich bezighoudt met alle elementen en functionaliteiten en een UI designer zich bezighoudt met het vormgeven van je Applicatie door het gebruik van kleuren, vormen en afbeeldingen toe te voegen die relevant zijn voor jouw applicatie

Waarom maak je een UX en UI Design ?2023-04-13T12:22:50+00:00

Door gebruik te maken van een UX en UI Design, zorg je ervoor dat je een applicatie ontwerpt die volledig aansluit op de wensen van je potentiële klanten. Naast deze wensen kan je ervan uitgaan dat er een perfect werkende functionerende applicatie wordt ontwikkeld.

Hoe maak je een UX en UI Design ?2023-04-13T12:22:42+00:00

Een UX/Ui ontwerp wordt gemaakt in meerdere stappen:

 • Verplaats je in je potentiële klanten
 • Vraag jezelf een aantal vragen af: (wat is je doelgroep, wat bied je je klanten aan)
 • Hou rekening met meerdere soorten bezoekers van je website (snelle beslissers, twijfelaars, bezoekers die beslissen uit emotie)
 • Zorg dat je applicatie perfect werkt, en je dus geen obstakels meer ziet in het prototype.
Waar kan ik een UX en UI Design laten maken?2023-04-13T12:20:44+00:00

Bij Epic zijn ervaren UI/UX designers die samen met jou aan de slag gaan, om met hun expertise jouw idee om te zetten in een goed werkend concept.

Waarom maak je een wireframe? 2022-12-15T14:51:41+00:00

Het maken van wireframes voorkomt dat je in een later stadium tijdens het programmering tegen verrassingen aan loopt. Die verdere problemen kunnen veroorzaken in de ontwikkelingsfase. In principe is het niet meer dan een voorbeeld model. Waarin je exact kan zien hoe je project gaat werken. Wil je een voorbeeld van de wireframes zien? Contacteer ons voor een voorbeeld.

Hoe maak je een wireframe?2022-12-15T14:49:53+00:00

Om goede wireframes te kunnen maken van je wensen en ideeën. Is het belangrijk dat je je idee goed uitwerkt op papier. We hoeven alleen een gevoel te krijgen van datgene die je wilt laten ontwikkelen. Dit maakt je idee een stuk realistischer, waardoor je je idee ook makkelijker kan verwoorden naar programmeurs. We helpen hierin met de nodige informatie en tools.

Waar kan ik wireframes laten maken2022-12-15T14:46:58+00:00

Je kunt wireframes van je idee laten ontwikkelen bij Epicwebsite. Epic bezit de juiste kennis en expertise om van je idee functionele gebruiksvriendelijke wireframes te maken. En kunnen je begeleiden waar nodig omdat dat we een full service internetbureau zijn. Kunnen we ook onze professionele mening geven. Die je heel veel onnodige zorgen achteraf bespaart.

Waarom maak je een prototype?2022-12-15T12:55:21+00:00

Het maken van een prototype voorkomt dat je in een later stadium tijdens het ontwikkelen tegen verrassingen aan loopt. Die verdere problemen kunnen veroorzaken in de ontwikkelingsfase. In principe is het niet meer dan een voorbeeld model. Die gebouwd wordt, waarin je alles werkend kan zien.

Hoe maak je een prototype2022-12-15T12:56:48+00:00

Het belangrijkste voor het maken van een prototype zijn de functionaliteiten die je wilt gebruiken. Het is verstandig om hier vooraf goed over na te denken, en deze dan uit te werken. Als je dit hebt gedaan, dan is het zoeken naar een goede Ui/UX-designer de volgende stap. Of je kan natuurlijk deze zelf maken, door gebruik te maken van de tools die hiervoor gemaakt zijn zoals:

We begeleiden onze klanten door de stappen die nodig zijn. En geven exact aan wat de klant kan doen. Met de juiste tools die ze helpen met het maken van schetsen, en informatie over het kiezen van de juiste kleuren en huisstijl voor hun doelgroep.

Waar kan ik een prototype laten maken?2022-12-15T12:54:52+00:00

Terwijl dat je bij vele ontwerp bureaus een wireframe en/of prototype kunt ontwikkelen. Is het erg belangrijk dat je de juiste designer voor je prototype selecteert. Hier zijn enkele punten die je als hoofd richtlijnen kunt aan houden:

 1. Is het bedrijf goed bekend met het type applicatie die wilt bouwen?
  1. Het helpt enorm als de designers ervaring hebben met soort gelijken projecten, om niet blind met je mee te gaan in alles wat je zegt, maar juist je op de hoogte brengt van de minder sterke punten van je wensen.
 2. Bekijk voorbeelden van het werk!
  1. Het helpt als je een van het prototype kunt zelf uittesten op je browser of op je mobiele telefoon.
 3. Full service bedrijven waar ze ook de ontwikkeling van de webapplicatie doen, kan je helpen verbeteringen aan de flow van je applicatie te maken. Dit scheelt later veel onnodig tijd en veel geld.

Je kunt een prototype met hoge conversies laten maken bij Epicwebsite. Epic bezit de juiste kennis en expertise om van jouw idee een functioneel prototype te maken.