eigen webwinkel beginnen? kosten webshop= EUR 15.000

Eigen webwinkel beginnen? kosten webshop= EUR 15.000

Eigen webwinkel beginnen foto

Dit is Frans! een hij wou graag Eigen webwinkel beginnen

Frans wou zijn eigen webwinkel beginnen! Maar hij wist niet of hij Moest een Webshop laten maken of dat hij zelf zijn eigen website moest maken? wat zijn de voordelen wanneer jij een website voor je laten maken?  En wat zijn de nadelen van? Is het niet voordeliger als ik nu gewone me Eigen website maken?  Moet je echt zo gespecialiseerd in websitebouwer zijn? Kan je eigenlijk wel zomaar leren om een site in elkaar te zetten? Hoelang heb je dan voor nodig om alles te leren? Moet je dan de voor studeren een bepaalde cursus volgen?

 

waarom met eigen webwinkel beginnen?

Eigen webwinkel beginnen

Moet ik mijn geld investeren in een website te laten maken? of zal ik echt geld besparen door zelf aan de gang gaan om zelf die website te maken?

Hij was pas geleden ontslagen vanwege crisis bedrijf dat hij voor werkte was failliet gegaan. En dus hij ook zonder werk kwam te zitten en op een dag kwam Frans op de idee om zijn eigen website op te zetten! en op die manier toch een leuke inkomen genereren! alleen de probleem was Dat hij nog nooit Van zijn leven iets met internet of computers gedaan had!
En nou moest hij een complete website gaan bouwen? Plus hoe meer hij zelf hierin verdiepte om te leren hoe hij eigen website moest maken, Hoe moeilijker het allemaal leek! in nadagen van de berekeningen maken onderzoeken te gaan doen, het was voor hem duidelijk geworden dat beste en de voordeligste is toch een site te laten maken dan eentje zelf bouwen!
Website laten maken

15.000 euro’s website laten maken kosten?

Hier en daar wat offertes aangevraagd wat voorbeelden van een website gekeken en doorgebladerd, overlegt met kennissen, om die best en goedkope webshops te vinden, maar hij kon kon het maar niet vidnden, of het waren het totaal geen mooie websites of goedkope website laten maken bij die webdesigners was meer een echt ouderwetse website die maar een pagina had, het was alsof dat wat hij wou niet bestond, en na weken van zoeken hij was het Zoeken maar echt zat, dus hij besluit voor de eerste best webdesign te gaan die hij op de google.nl tegen komt! maar niks kon voorbereiden op de volgende offerte die hij kreeg.

 

professionele website laten maken en Frans op zoek naar een goedkope webshop foto

Frans wist niet waar die moest zoeken naar een goedkope webshop die ook nog goed uitzag en al gereedschap die hij nodig had voor hem beschikbaar stelt

professionele website laten maken voor 15k?

Eenmaal achter zijn computer gaat Frans gaat naar www.google.nl hij tip in professionele website laten maken en hij kijkt erbij alle links die websitebouwers gezocht had, vervolgens hij klinkt de eerste beste link en hij belandt op een of andere Super flash website, hij klikt op offerte website aanvragenen hij belandt in de super slickt pagina waar hij allerlei dingetjes kon aankruisen, een in website laten maken precies zoals hij het gebouw wou hebben.Een dus haalt hij alles uit de kast! alle mooie doelen die hij en zijn website hebben wou, klein en groot dik of dun! hij had niet eens een schets gemaakt van wat hij wou hebben, maar gewoon alles maar aangeklikt wat er te klikken was!

En 3 uur later wist hij wat kost een website!

Hele mooie offerte waarin stond 15.000 plus hij kon voor hele jaar gratis updates ontvang, Frans wist niet of hij moest lachen of hij moest huilen, eenmaal afgekoeld stuurt hij een email: bedankt voor uw snelle reactie maar ik moet u meedelen dat uw prijs mij toch een beetje te hoog is, dat wil absoluut niet zeggen dat u design het niet waard is, ik kan gewoon momenteel niet zoveel geld aan een nieuwe ideeën besteden terwijl ik helemaal geen geld verdienen heb met mijn website.

Eigen Webshop starten

maar gelukkig Frans echtgenoot had Van ik kennissen gehoord over de www.epicwebsite.nl en dat heeft uiteindelijk verrast dan ook geholpen

Eigen Webshop starten bij de best & voordeligste

En uiteindelijk na zoveel uren van tijdverspilling en onderzoeken naar het beste webdesign online te vinden heeft Frans de beste webdesign gevonden en webdesign die hem alles geeft wat hij nodig heeft tegen een zeer voordeligen en scherpe prijs, op die manier kon hij zijn eigen webwinkel beginnen met minimalen kosten maar toch alle benodigde gereedschap die hij nodig heeft om succes van zijn onderneming te maken en zijn ideeën goed door te zetten aan hem gaf!

Webshop laten maken

Een premium webwinkel dat ook mobiel vriendelijk en dus ook alles wordt schermen perfect paste en bliksemsnel was en daarnaast de framework van het website die hij kreeg was dan ook in framework dat in het toekomst zal blijven update worden op die manier was hij ervan zeker zijn website nog lang zal blijven perfect functioneren en de lijst van de voordelen beleven maar doorgaan en doorgaan maar gelukkig maar hoeft te Frans niet apart te betalen van Al die extra Modulen die hij kreeg!
Franse voordelen waren onder andere:

 • Onbeperkt aantal pagina’s
  WooCommerce geïntegreerd
  bbPress integreert
  Kies uit Font Icon of foto’s
  Opvallende CSS3 Animatie
  Complete controle over de brede p/p
  Uitgebreide document en video’s
  Constante verbetering
  Een Shortcode voor alles

 

Mijn volgende artikel en ga over een goedkope website bouwen met jouw praten, deze is vooral over de geld te sparen, en niet meer uitgeven dan het absoluut nodig is, je kan natuurlijk voor zorgen om zelf je eigen website te bouwen, misschien een cursus website maken volgen, of wat de video’s op YouTube kijken die gaan proberen om u uitleggen u de beste kunt een goedkope website maken, maar er is ook een andere manier, Het veilig in een betrouwbare manier die uiteindelijk meer op levert.

Als jij ook een zelfde situatie zit als onze Frans  Dan hebben wij en paar goeie tips voor je:
1. Maken de scatch van wat je precies wil gaan verkopen, en daarbij bedoel ik hoeveel productieve verkopen, heb je ook fysieke post die geleverd moet worden, of wordt alles digitaal gedownload?

webwinkel beginne imageAls je van plan bent om fysieke artikelen te gaan verkopen dan heb je ook een systeem Nodig die post kosten kan Berekenen, en dan is dan ook handig dat jij bij post.nl alvast wat informatie haalt voor wat er allemaal mogelijk is wat de regels zijn zodat je niet laten voor verrassingen komt te staan!

 

WordPress website laten maken

wordpress website laten maken bij ons staat gelijk aan ingebouwde systeem van woocomece wat een complete systeem is die de meest uitgebreide mogelijkheden aan je geeft om digitaal zowel als  fysieke producten te koop te zetten in je website! een van de meest bekende e-commerce platform is de woocommerce en wanneer jij ons jou een webwinkel laten maken wordt jouw website voorzien van onder andere een complete e-commerce systeem waar jij Jou producten gewoon te koop kan zitten zonder al te veel moeite te nemen om dingen uit te zoeken en bij elkaar te brengen en het hebben wij dan voor je gedaan mocht het zijn dat je geïnteresseerd bent aarzel dan niet je kan ons 24 uur per dag zeven dagen per week bereiken we zijn hier om jou te helpen of jij kies om ons jouw webwinkel te laten maken of dat jij zelf aan de gang wil gaan en je eigen webwinkel wil maken of dat je ergens anders wil laten doen wij zijn hier om al je vragen te beantwoorden in jou te helpen of jij nu bij ons iets kopen of niet

 

post.nl informatie image

wanneer fysieke producten verkoopt er komen meer bij kijken dan alleen maar je product online te koop zetten!

Eigen webwinkel beginnen en wat komt nog meer bij kijken dan

Bij posten van fysieke producten moet je ook rekening mee houden waar de producten naar je toegestuurd moet worden? en let er dan ook op dat jij de gewicht van je product ook in je berekening meeneemt wanneer jij de totale kosten van jou Materiaal wilt berekenen!
voor voor meer informatie ik kan nog altijd kijken op www.post.nl

2. Als je gewoon wilt met je Online winkel beginnen, helemaal geen idee heb om wat je wil gaan verkopen, noemen wij jou vanaf nu internet marketeer haha, (((en het is een man die op zoek gaat naar de juiste producten om te verkopen, vervolgens zet hij een website of een webshop voor dat product op, hij schrijft zich in bij de google adwords, hij maakt een squeze page of een landing page waar de bezoekers landen Wanner ze op een link van hem hebben geklikt))).

3. Neem een kijkje in Onze portefeuille waar wij onze thema en templates te koop hebben staan in onze webwinkel, de kans is heel groot dat iemand is voor je geweest die hetzelfde soort website door ons heeft laten maken, waardoor de kosten voor Jou aanzienlijk lagere gang zijn, maak je keuze besteld bijvoorbeeld je wordpress template, en volg onze stappenplan om je website binnen 24 uur online te krijgen.

Zo simpel kan het zijn, je weet wat ze zeggen tijd is geld, waarom de tijd dan niet zo goed mogelijk benutten, jij kan natuurlijk zelf de hele website gaan bouwen en registreren, wat gaat zoveel tijd en geld kosten dat aan het einde van de rit jij veel duurder ben uitgekomen, dan wanneer jij een complete website of een webshop voor je laten maken voor nog geen EUR 100!

 

Maar wat is het moraal van het verhaal?

Het verhaal van Frans leert ons dat wanneer wij online business willen beginnen, moet het toch onze aanpak veranderen, bijvoorbeeld niet gelijk achter de eerst beste webshop makers gaan, die de uiterlijk ons heel erg aanspreekt! Een website of een webshop moet goed functioneren moet gemaakt zijn voor datgene wat u aan uw klanten wilt aanbieden! dus onderzoeken of jou idee genoeg geld en de laatje kan brengen, het was vroege zo dat wanneer jij een nieuw winkel bijvoorbeeld begon, je heel veel aandacht aan uiterlijk en de plaats van je winkel ging besteden, maar die dagen zijn voorbij, wij maken niks fysiek meer mee, alles is ingebouwd in een ijzeren kast waarbij meestal niks van snappen en toch heel makkelijk te gebruiken kunnen.

2016-10-24T09:38:53+00:00

 • {{{ review.rating_post_title }}}
  User Avatar
  {{{ review.rating_title }}}

  {{{review.rating_comment | sstr | nl2br}}}

  Lees Meer