Eigen webwinkel beginnen? kosten webshop= EUR 15.000

Eigen webwinkel beginnen foto

Dit is Frans! een hij wou graag Eigen webwinkel beginnen

Frans wou zijn eigen webwinkel beginnen! Maar hij wist niet of hij een Webshop laten maken of dat hij zelf zijn eigen website moest maken? Wat zijn de voordelen wanneer jij een website voor je laten maken?  En wat zijn de nadelen hiervan? Is het niet voordeliger als ik nu gewoon mijn Eigen website maken?  Moet je echt zo gespecialiseerd websitebouwer zijn? Kan je eigenlijk wel zomaar leren om een site in elkaar te zetten? Hoelang heb je dan nodig om alles te leren? Moet je dan voor het studeren een bepaalde cursus volgen?

 

Waarom met eigen webwinkel beginnen?

Eigen webwinkel beginnen

Moet ik mijn geld investeren in een website te laten maken? Of zal ik echt geld besparen door zelf aan de gang te gaan om zelf die website te maken?

Hij was pas geleden ontslagen vanwege de crisis. Het bedrijf waar hij voor werkte was failliet gegaan. En dus kwam hij ook zonder werk te zitten. En op een dag kwam Frans op het idee om zijn eigen website op te zetten! En op die manier toch een leuk inkomen genereren! Alleen het probleem was Dat hij nog nooit Van zijn leven iets met internet of computers gedaan had!
En nou moest hij een complete website gaan bouwen? Plus hoe meer hij zelf hierin verdiepte om te leren hoe hij eigen website moest maken, hoe moeilijker het allemaal leek! Het was voor hem duidelijk geworden dat het beste en het voordeligste toch een site te laten maken was dan eentje zelf te bouwen!
Website laten maken

15.000 euro’s website laten maken kosten?

Hier en daar wat offertes aangevraagd wat voorbeelden van een website gekeken en doorgebladerd, overlegt met kennissen, om de beste en goedkope webshops te vinden, maar hij kon kon het maar niet vinden, of het waren totaal geen mooie websites of goedkope website laten maken bij die webdesigners was meer een echt ouderwetse website die maar een pagina had. Het was alsof dat wat hij wou niet bestond, en na weken van zoeken, was hij het zoeken echt zat. Dus hij besloot voor de eerste beste webdesign te gaan die hij op de google.nl tegen komt! Maar niks kon hem voorbereiden op de volgende offerte die hij kreeg.

 

professionele website laten maken en Frans op zoek naar een goedkope webshop foto

Frans wist niet waar die moest zoeken naar een goedkope webshop die ook nog goed uitzag en al gereedschap die hij nodig had voor hem beschikbaar stelt

professionele website laten maken voor 15k?

Eenmaal achter zijn computer gaat Frans gaat naar www.google.nl hij typt in professionele website laten maken En hij kijkt naar alle links waarbij hij naar websitebouwers gezocht had. Vervolgens klinkt hij de eerste beste link aan en hij belandt op een of andere Super flash website. Hij klikt op offerte website aanvragen en hij belandt in de super slickt pagina waar hij allerlei dingetjes kon aankruisen. Een website laten maken precies zoals hij het wou hebben.En dus haalt hij alles uit de kast! Alle mooie doelen die hij en zijn website hebben wou, klein en groot dik of dun! Hij had niet eens een schets gemaakt van wat hij wou hebben, maar gewoon alles maar aangeklikt wat er te klikken was!

En 3 uur later wist hij wat een website kost!

Hele mooie offerte waarin stond 15.000 plus hij kon voor het hele jaar gratis updates ontvangen. Frans wist niet of hij moest lachen of hij moest huilen, eenmaal afgekoeld stuurt hij een email: bedankt voor uw snelle reactie maar ik moet u meedelen dat uw prijs mij toch een beetje te hoog is. Dat wil absoluut niet zeggen dat u design het niet waard is, ik kan gewoon momenteel niet zoveel geld aan een nieuw ideë besteden terwijl ik helemaal geen geld verdiend heb met mijn website.

Eigen Webshop starten

maar gelukkig Frans echtgenoot had Van ik kennissen gehoord over de www.epicwebsite.nl en dat heeft uiteindelijk verrast dan ook geholpen

Eigen Webshop starten bij de best & voordeligste

En uiteindelijk na zoveel uren van tijdverspilling en onderzoeken naar het beste webdesign online te vinden heeft Frans de beste webdesign gevonden en webdesign die hem alles geeft wat hij nodig heeft tegen een zeer voordeligen en scherpe prijs. Op die manier kon hij zijn eigen webwinkel beginnen met de minimale kosten maar toch alle benodigde gereedschap die hij nodig heeft om succes van zijn onderneming te maken en zijn ideeën goed door te zetten.

Webshop laten maken

Een premium webwinkel dat ook mobiel vriendelijk is,en waarbij dus ook alles op de juiste schermen perfect past en bliksemsnel was. En daarnaast de framework van de website die hij kreeg was dan ook een framework die in het toekomst zal blijven geupdaten worden. Op die manier was hij er zeker van dat zijn website nog lang perfect zal functioneren. En de lijst van de voordelen beleven maar doorgaan en doorgaan maar gelukkig maar hoeft Frans niet apart te betalen voor Al die extra Modulen die hij kreeg!
Franse voordelen waren onder andere:

 • Onbeperkt aantal pagina’s
  WooCommerce geïntegreerd
  bbPress integreert
  Kies uit Font Icon of foto’s
  Opvallende CSS3 Animatie
  Complete controle over de brede p/p
  Uitgebreide document en video’s
  Constante verbetering
  Een Shortcode voor alles

 

Mijn volgende artikel gaat over een goedkope website bouwen met jouw praten, deze is vooral over geld besparen, en niet meer uitgeven dan het absoluut nodig is. Je kan natuurlijk ervoor zorgen om zelf je eigen website te bouwen, misschien een cursus website maken volgen, of wat de video’s op YouTube kijken die gaan proberen om u uitleggen u de beste kunt een goedkope website maken, maar er is ook een andere manier, Het veilig in een betrouwbare manier die uiteindelijk meer op levert.

Als jij ook in dezelfde situatie zit als onze Frans  Dan hebben wij en paar goeie tips voor je:
1. Maken de scatch van wat je precies wil gaan verkopen, en daarbij bedoel ik hoeveel productieve verkopen, heb je ook fysieke post die geleverd moet worden, of wordt alles digitaal gedownload?

webwinkel beginne imageAls je van plan bent om fysieke artikelen te gaan verkopen dan heb je ook een systeem Nodig die post kosten kan Berekenen, en dan is dan ook handig dat jij bij post.nl alvast wat informatie haalt voor wat er allemaal mogelijk is wat de regels zijn zodat je niet laten voor verrassingen komt te staan!

 

WordPress website laten maken

wordpress website laten maken bij ons staat gelijk aan ingebouwde systeem van woocommerce wat een complete systeem is die de meest uitgebreide mogelijkheden aan je geeft om digitaal zowel als  fysieke producten te koop te zetten in je website! Een van de meest bekende e-commerce platform is de woocommerce. En wanneer jij ons jouw eigen webwinkel laat maken wordt jouw website voorzien van onder andere een compleet e-commerce systeem, waar jij Jouw producten gewoon te koop kan zetten, zonder al te veel moeite te nemen om dingen uit te zoeken en bij elkaar te brengen.Dit hebben wij dan voor je gedaan. Mocht het zijn dat je geïnteresseerd bent aarzel dan niet je kan ons 24 uur per dag zeven dagen per week bereiken, we zijn hier om jou te helpen. Of jij kiest om ons jouw webwinkel te laten maken of dat jij zelf aan de gang wilt gaan en je eigen webwinkel wilt maken. Of dat je dit ergens anders wil laten doen wij zijn hier om al je vragen te beantwoorden.

post.nl informatie image

wanneer fysieke producten verkoopt er komen meer bij kijken dan alleen maar je product online te koop zetten!

Eigen webwinkel beginnen en wat komt nog meer bij kijken dan

Bij posten van fysieke producten moet je ook rekening mee houden waar de producten naar toegestuurd moeten worden? En let er dan ook op dat jij de gewicht van je product ook in je berekening meeneemt wanneer jij de totale kosten van jou Materiaal wilt berekenen!
Voor voor meer informatie kunt u nog altijd kijken op www.post.nl

2. Als je gewoon wilt beginnen met je Online winkel,en helemaal geen idee heb om wat je wil gaan verkopen. Noemen wij jou vanaf nu internet marketeer haha, (((en het is een man die op zoek gaat naar de juiste producten om te verkopen, vervolgens zet hij een website of een webshop voor dat product op, hij schrijft zich in bij de google adwords, hij maakt een squeze page of een landing page waar de bezoekers landen Wanneer ze op een link van hem hebben geklikt))).

3. Neem een kijkje in Onze portefeuille waar wij onze themas en templates te koop hebben staan in onze webwinkel. De kans is heel groot dat iemand voor je is geweest die hetzelfde soort website door ons heeft laten maken. Waardoor de kosten voor Jou aanzienlijk lager zijn. Maak je keuze, bestel bijvoorbeeld je wordpress template, en volg onze stappenplan om je website binnen 24 uur online te krijgen.

Zo simpel kan het zijn, je weet wat ze zeggen tijd is geld. Waarom de tijd dan niet zo goed mogelijk benutten. Jij kan natuurlijk zelf de hele website gaan bouwen en registreren, wat gaat zoveel tijd en geld kosten. En dat aan het einde van de rit jij veel duurder ben uitgekomen, dan wanneer jij een complete website of een webshop voor je laten maken voor nog geen EUR 399!

 

Maar wat is het moraal van het verhaal?

Het verhaal van Frans leert ons dat wanneer wij een online business willen beginnen, moet het toch onze aanpak veranderen. Bijvoorbeeld niet gelijk naar de eerst beste webshop makers gaan, die de uiterlijk ons heel erg aanspreekt! Een website of een webshop moet goed functioneren moet gemaakt zijn voor datgene wat u aan uw klanten wilt aanbieden! Dus onderzoeken of jou idee genoeg geld in het laatje kan brengen.Het was vroeger zo dat wanneer jij een nieuwe winkel bijvoorbeeld begon, je heel veel aandacht aan het uiterlijk en de plaats van je winkel ging besteden. Maar die dagen zijn voorbij, wij maken niks fysieks meer mee, alles is ingebouwd in een ijzeren kast waarbij wij meestal er niks van snappen, en toch heel heel gemakkelijk kunnen gebruiken.