Website laten maken

Een website laten maken bij Epicwebsite? Wij ontwikkelen websites en webshops die u helpen bij het vergroten van uw omzet. Wij weten hoe u uw product of dienst aan uw doelgroep moet brengen. En leveren prachtig vormgegeven websites, die u eenvoudig kunt beheren via het CMS en goed vindbaar zijn in Google.

Epicwebsite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van wordpress websites. Wij ontwikkelen krachtige en converterende websites. Rekening houdend met zoekmachine optimalisatie (hoger komen in Google) en visuele optimalisatie (hoe behalen we meer rendement uit uw website).

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website of re-design van uw bestaande site. Luisteren we eerst naar uw online primaire doelstelling en zijn wij        nieuwsgierig, waarom u graag een site wilt laten maken. Met jarenlange ervaring in onze diensten hebben wij ruime kennis en cases om uw site te optimaliseren. Wilt u in een later stadium elementen op uw website aanpassen?

Met het CMS-systeem, (het systeem wat achter uw site zit). Kunt u dat heel makkelijk zelf aanpassen en wijzigen. Wij regelen en schrijven uw site door middel van diverse coderingen. Maar voor u is het mogelijk om pagina’s toe te voegen, afbeeldingen, video’s en teksten te plaatsen of te wijzigen.

 

Wat is een responsive website?

Een responsive website is zo ontwikkeld dat het zichzelf aanpast aan elk denkbaar resolutiescherm. Zo kunt u denken aan verschillende smartphones, tablets en laptop tot aan gigantische Smart Tv’s. Hierbij reageert uw design en content op het desbetreffende toestel waarop het weergegeven moet worden. Op die manier bent u bezig om de gebruikerservaring voor uw bezoekers te verbeteren en zo behaald u meer conversies.

Sinds dit jaar wordt er al meer dan 60% gesurft naar een website met mobiele telefoons. De mobiele ervaring behoort hedendaags tot de customer journey van het uiteindelijke beslissingsproces.

website laten maken foto

Waarom een responsive website laten maken?

De mobiele internetervaring wordt steeds belangrijker in het beslissingsproces van potentiële klanten. Er zijn nu al sinds april 2016 meer mobiele zoekresultaten uitgevoerd dan op de desktop. Bedrijven laten steeds vaker een aparte mobiele website ontwikkelen, maar het is dus ook mogelijk om de huidige site of een website voor zowel alle toestellen en apparaten te ontwikkelen. Zo hoeft u zich maar op een website te focussen.

Ook laten de zoekmachines eerst de mobiele websites zien onder gebruikers die aan het surfen zijn via mobiel. Dat betekent dat, als u geen gebruik maakt van een responsive site, uw site niet naar boven komt in de zoekresultaten. Google kijkt puur naar de gebruikerservaring en stelt belangrijke eisen om dus in deze organische resultaten te mogen komen. Op die manier kunt u dus veel omzet krijgen.

Een nieuwe wordpress site kunnen wij snel en professioneel binnen een korte termijn voor u realiseren. Een logo laten maken behoort tot de mogelijkheden. U krijgt bij ons een website die aan uw huisstijl voldoet, al uw wensen en eisen worden erin meegenomen. En wij zorgen voor een kwalitatief goede website ANNO 2019. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Een Offerte Aanvragen