Professionele website laten maken

Website Laten Bouwen?

Epicwebsite is specialist in het ontwerpen van maatwerk websites! Van simpele WordPress promotionele sites tot de meest uitgebreide webapplicatie! Website laten maken bij Epicwebsite heeft vele voordelen. 1. We gaan voor het succes. 2. Samen bouwen we je professionele website. 3. We blijven je ondersteuning bieden zelfs na oplevering van je site

 • Technische geoptimaliseerd (door vakmensen)

 • Absoluut de beste SEO Module (Goed gereedschap is het halve werk)

 • Aanmelding en verbinden met Google (zodat je website goedgevonden kan worden)

 • Google bedrijfspagina aanmaken (je eigen officiële bedrijfspagina op Google)

 • Webmaster tools aanmaken en koppelen (door Google opgezet programma voor de gezondheid van je site)

 • 100% Maatwerk website en/of een bestaande oplossing

 • CMS (Eenvoudig zelf aan te passen)

 • We zetten je domein en hosting op en beheren de VPS-server geheel kosteloos

 • Gratis WordPress cursus (Op kantoor of online)

 • 100% Responsief Webdesign

DE VOORDELEN VAN EEN KWALITATIEVE WEBSITE LATEN MAKEN

Een website is vandaag de dag in veel opzichten een van de allerbelangrijkste onderdelen van een succesvolle onderneming. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote succesvolle operatie, een website speelt in veel gevallen een cruciale rol bij het achterlaten van een eerste positieve indruk. Het is dan ook zaak om veel aandacht te besteden aan een website die optimaal functioneert en zo het perfecte uithangbord is van een onderneming.

Een populaire manier om ervoor te zorgen dat deze hoge kwaliteit wordt gewaarborgd, is door het inhuren van een professional om een website te laten ontwerpen. Een professionele website laten bouwen betaalt zich tot ver in de toekomst uit, omdat het eerste ontwerp voor lange tijd bruikbaar zal zijn. Uiteraard kan je ook bij ons, een webwinkel laten bouwen.

Of wil je een app laten maken voor je bedrijf? We horen graag wat we voor je kunnen doen!

ZAKELIJKE WEBSITE LATEN MAKEN

Zoals gezegd speelt een professioneel uitziende website een grote rol bij het achterlaten van een positieve eerste indruk. Echter, dit is slechts een voordeel dat als een van de eerste dingen ervaren wordt. Maar dit is zeker niet het enige.

Professionele website laten maken bij Epic

VOORDELEN VAN EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

Om een succesvolle toekomst voor datgene waar een website het uithangbord voor wordt, zijn de volgende redenen door voorgangers als meest belangrijk ervaren:

 • Verbeterde zichtbaarheid: Door een goed gestructureerde site te laten bouwen, ben je in staat om je online zichtbaarheid drastisch te verbeteren. Een gebruiksvriendelijke en waardevolle site, die aansluit op de behoeften van de doelgroep zal ervoor zorgen dat meer en meer mensen uit je doelgroep jouw website en daarmee jouw onderneming vinden. Hiermee speelt een site een essentiële rol bij de groei.
 • Opbouwen van een relatie met de doelgroep: Een direct gevolg van een goede site laten maken, is dat je hierdoor het contact met de doelgroep kan uitbreiden. Door bijvoorbeeld bezoekers te laten inschrijven voor een nieuwsbrief of door te reageren op berichten van bezoekers. Ben je in staat om beter in te spelen op feedback. Hoe beter de website in elkaar zit. Hoe makkelijker en waardevoller het contact is.
 • Positioneren als autoriteit op jouw gebied: Een website waar veel tijd en moeite in is en wordt gestoken, zal zich blijven ontwikkelen naarmate de tijd vordert. Door de toenemende bezoekersaantallen, die bijvoorbeeld door social media ook zichtbaar worden. Positioneer je je als onderneming steeds meer als autoriteit op jouw gebied. Door dit bewijs hebben bezoekers automatisch meer vertrouwen in dat waar je als bedrijf voor staat. Wat opnieuw de nodige positieve effecten met zich meebrengt.

Een zakelijke website laten maken, of juist een site met een meer speelse vorm van creativiteit. Is zolang het aansluit op dat waar de doelgroep in geïnteresseerd is een strategische manier om je bereik te vergroten. In de toenemende digitaliserende wereld van vandaag de dag is er meer en meer vraag naar zoveel mogelijk informatie over van alles wat je maar kan verzinnen.

Woon je dus in de buurt van Almere en wil je een site laten maken in Almere? Hoe sneller je besluit om tot actie over te gaan, hoe eerder je op de goede weg bent naar een toekomst vol potentie. We maken ook WordPress website, maar ook maatwerk site, vraag de mogelijkheden.

ENKELE VAN ONZE PROJECTEN

ANALYSE • DESIGN • ONDERHOUDEN

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem vrijblijvend contact op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden.

Hossein van epicwebsite contact2

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website ligt helemaal aan het soort website dat je wilt laten ontwerpen. En natuurlijk waar je je site gaat ontwerpen. Hierbij zijn vooral de functies die je wilt hebben in je website bepalend voor de prijs. Wil je bijvoorbeeld een kleine website met maar 1 pagina dan zal deze natuurlijk een stuk goedkoper uitkomen dan bijvoorbeeld een uitgebreide autoverhuur website met meerdere functionaliteiten. Wil je een professionele website laten maken bij Epic dan dien je rekening te houden met de kosten vanaf € 900,- voor het laten maken van een website.
Tip: Een website moet niet alleen goed ogen en vertrouwen opwekken maar de code moet ook aan bepaalde eisen voldoen. Daarnaast moet een goede website ook nog volgens de richtlijnen van google gebouwd zijn. Het probleem met vele goedkope websites is dat 9 van de 10 keer dit niet het geval is. En terwijl dat jij een mooie website ziet, tegelijkertijd Google bot (een google programma die je website scant en aan de hand daarvan je website een ranking geeft) een slordige website ziet. Waardoor dus de kans de eerste pagina van Google te behalen erg lastig wordt.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Het laten maken van een website zal variëren tussen de 2 en 6 weken. Dit heeft alles te maken met het soort website dat je wilt laten maken. Een standaard website zal minder tijd in beslag nemen dan een uitgebreide opmaat gemaakte website. Hier zal veel meer werk in zitten waardoor en dus ook ruim de tijd voor word genomen.

Wat kost een WordPress website laten maken?

Voor het laten maken van een WordPress website dien je rekening te houden met de kosten vanaf € 900,- bij ons. Dit kan oplopen tot wel € 10.000 of meer voor meer op maat gemaakte applicatie. Dit ligt helemaal eraan of je een bestaande template wilt gaan gebruiken, of dat het op maat gemaakt dient te worden.

Wat kost een maatwerksite laten maken?

Gemiddeld tussen € 1700,- tot € 10.000 of meer. Want de kosten van het laten maken van een maatwerk website zal afhangen van het soort website en maatwerk dat gedaan dient te worden. Denk hierbij vooral aan de functionaliteiten die de website behoort te hebben. Deze zullen uiteindelijk de prijs bepalen voor een maatwerk website.

Waar moet op gelet worden bij het maken van een website?

Voordat je een website laat maken, moet het voor de ontwikkelaar, maar ook voor jou duidelijk zijn wat voor soort site je wilt laten bouwen en welke doelgroep je wilt bereiken. Ook de huisstijl is hierbij erg belangrijk. Zodra dit bekend is zal er samen gekeken worden naar de verschillende opties die aangeboden kunnen worden, om zo de juiste website te maken die aansluit bij je wensen en ideeën.

Op maat gemaakte website of standaardpakket?

Als je duidelijk voor ogen hebt wat voor soort website je wilt laten maken komt de vraag een template site gebruiken of toch een op maat gemaakte site laten ontwerpen. Om de keuze te kunnen maken dien je van te voren alvast de functionaliteiten duidelijk in kaart te brengen, maar ook zeker duidelijk te zijn over het budget dat je wilt gaan spenderen aan het maken van een site. Volgende stap is om wireframes en prototype te maken, en als deze goed zijn gekeurd gaan we dan met het programmeren van je website beginnen. Dit zorg ervoor dat je exact de website krijgt die je samen met de ontwikkelaar gemaakt hebt.