Reizen website laten maken
Website laten maken

Wij zorgen voor dat je website uitblinker van je concurrentie

Mooie website laten maken

De voordelen van een kwalitatieve website laat maken.

Een website is tegenwoordig vaak een belangrijk onderdeel van een succesvolle onderneming. Of het nu gaat om een kleine en middelgrote bedrijven, een website kan een cruciale rol spelen bij het maken van een goede eerste indruk. Daarom is het belangrijk voor de ondernemers om veel aandacht te besteden aan het ontwerp van de website, zodat het een goed functionerend uithangbord is voor je onderneming.

Een manier om ervoor te zorgen dat je website van hoge kwaliteit is, is door een professioneel bedrijf in te huren om je website te ontwerpen. Dit is een goede investering op de lange termijn, omdat het eerste ontwerp van je website lange tijd bruikbaar zal blijven. Voor de ondernemers is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert en een positief imago weerspiegelt. Misschien vraag je jezelf af hoe we dit verzorgen?

Denk hierbij aan:

 1. Perfecte ontwerp: Het is belangrijk om een professioneel ogend ontwerp te hebben dat aansluit bij het imago van je onderneming. Dit kan helpen om vertrouwen bij bezoekers op te wekken en ervoor te zorgen dat ze langer op je site blijven.
 2. Gebruikmaken van goede kwaliteit afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen helpen om je website visueel aantrekkelijk te maken en het verhaal van je onderneming te vertellen. We gebruiken goede kwaliteit afbeeldingen om een professionele indruk te maken.
 3. Een goede navigatie: We maken het gemakkelijk voor bezoekers om te navigeren op je website door een duidelijke structuur te hanteren en duidelijke links te gebruiken. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat bezoekers langer op je site blijven en meer van je content bekijken.
 4. Relevante en up-to-date content: Zorg ervoor dat je website belangrijke en bijgewerkte content bevat die aansluit bij het imago van je onderneming. Dit kan helpen om bezoekers te informeren en te overtuigen om met je zaken te doen. Dit kun je zelf leveren of laten doen door ons.
 5. We maken gebruik van SEO-technieken: Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan helpen om je website beter vindbaar te maken in Google. Door onder andere gebruik te maken van belangrijke zoekwoorden en een goede meta-omschrijving kun je ervoor zorgen dat je website hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Bij ons kun je ook een webshop laten maken die aansluit bij het imago van je onderneming. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een app voor je bedrijf te ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent in een van deze diensten, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We staan altijd klaar om samen te werken aan een oplossing die aan al je behoeften voldoet.

Website op maat laten maken

Ongeacht wat voor soort website je wilt, wij kunnen je helpen om je droom tot werkelijkheid te maken.

Een website op maat laten maken is een geweldige manier om een fantastische website te beginnen die helemaal aan je wensen en doelen voldoet. Hier kunnen de website bouwers special voor jouw een complete website ontwikkelen aan de handen van de doelstelling. In tegenstelling tot standaard websites die vaak een beperkt aantal opties bieden. Kun je bij een maatwerk een prachtige website starten die je potentiële klanten vertrouwen opwekt. Dit biedt kansen voor ZZP’ers en kleine en middelgrote bedrijven die een Nieuwe website laten maken.

Bij het laten maken van een maatwerk website werk je samen met een professionele ontwikkelaars die met jarenlange ervaring al heel wat website gebouwd hebben. En alle ups en downs van de Webdevelopment kennen. Dit zorgt voor een goed werkend site en dat goed meegedacht wordt. En dat je een website krijgt zonder verrassingen achteraf.

Een maatwerk website laten maken is misschien wel wat duurder dan een standaard website, maar het is de investering waard als je wilt dat je website er professioneel uitziet en perfect aansluit bij je specifieke behoeften en doelen. Bovendien kan een goed ontworpen website ervoor zorgen dat je meer bezoekers naar je site trekt en dat ze langer op je site blijven, wat kan leiden tot meer zaken.

Als je overweegt om een maatwerk website te laten maken, vraag gerust gratis een vrijblijvende offerte aan. Om te bespreken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen om een fantastische, prachtige of mooie website te maken die aan al je behoeften voldoet. We gaan door tot dat je helemaal tevreden!

Onze professionele ontwikkelaars werken samen met onze marketeers om ervoor te zorgen dat we een moderne, visueel aantrekkelijke website maken die is geoptimaliseerd voor SEO en die voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Zakelijke website laten maken

Wij ontwerpen en bouwen unieke en betrouwbaar sites. En versterken daarmee je online aanwezigheid en verhogen je conversieratio met een professioneel ontworpen zakelijke site.

Als je een zakelijke website wilt laten maken, dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

 1. Bepaal je doelgroep: We adviseren altijd onze klanten. Voordat je begint met het ontwerpen van je website, is het belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is. Dit kan helpen om de soort inhoud te bepalen. En hoe de website het beste kan worden ontworpen, om aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep te voldoen.
 2. Bepaal je doelstellingen: Het is ook belangrijk om te bepalen wat je wilt bereiken met je website. Wil je bijvoorbeeld meer leads genereren, meer verkopen of je naamsbekendheid vergroten? Door duidelijk te hebben wat je wilt bereiken, kun je gerichter werken aan het ontwerp en de inhoud van je website.
 3. Kies een professionele web ontwikkelaar: Als je een succes wilt maken online, dan is het belangrijk om te kiezen voor een professionele web ontwikkelaar. Zoek naar een webdesigner met ervaring in het maken van zakelijke websites. Vraag om referenties, of bekijk hun portfolio om te zien wat voor soort werk ze eerder hebben gedaan.
 4. Bespreek je wensen: Voordat de webontwikkelaar aan de slag gaat met het ontwerp van je website, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat je wensen zijn. Maak een lijst met specifieke eisen en wensen, en bespreek deze met de ontwikkelaar om ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat je zoekt.
 5. Bekijk de voorwaarden en kosten: Voordat je een web ontwikkelaar inhuurt, is het belangrijk om de voorwaarden en kosten te bekijken. Vraag om een gedetailleerde offerte, met een duidelijk overzicht van de kosten. Het is belangrijk dat je exact weet wat voor je geleverd wordt.
Professionele website laten maken

Voordelen van een professionele website laten maken

Professionele website laten maken bij Epic

Een professioneel ontworpen website kan ervoor zorgen dat een bedrijf serieus genomen wordt en kan bijdragen aan het vertrouwen van klanten in het merk. En helpt om je doelgroep te bereiken, met een onweerstaanbaar voorstel. Want als je website vanaf het begin al is ontworpen. Om aan de behoeften en verwachtingen van je doelgroep te voldoen. Kan dit de kans verhogen dat je website wordt bezocht door de juiste mensen en uiteraard de conversies verhogen.

Waarom een professionele site ontwikkelen?

 1. Versterk je merkbeleving,
  • Dit kan helpen om je merkbeleving te versterken. En om een professionele en betrouwbare indruk te maken op de bezoekers. En dus enorm bijdragen aan het vertrouwen van je klanten in het merk.
 2. Versterk je online aanwezigheid:
  • Dit kan helpen om de online aanwezigheid van je bedrijf te versterken. En daardoor kan een bedrijf natuurlijk zich, beter presenteren op het internet. Maar door een goed systematisch opgebouwde code en het navolgen van Google-richtlijnen, gemakkelijker gevonden worden. Door bezoekers die naar producten of diensten zoeken.
 3. Verhoog je conversieratio:
 • Een professionele website kan helpen om de conversieratio te verhogen. En dus is je bedrijf beter in staat om bezoekers te overtuigen om actie te ondernemen, zoals het aanvragen van een offerte of aankopen. Een zo een site kan ook helpen om bezoekers langer op de website te houden, wat kan leiden tot een hogere conversieratio.
 • Mobiele website laten maken
 • Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoons om online te gaan, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website gemakkelijk te gebruiken is op mobiele apparaten. En dus 100% responsive is. Als je een mobiele website hebt, kun je ervoor zorgen dat je bereikt wordt door al deze bezoekers. Dit is niet meer een optie maar een must! En heeft verschillende levels. We houden ons aan “Mobile first”.

Website laten maken in Almere of Amsterdam?

Op Epic kun je rekenen…

We helpen klanten vanuit overal, maar zijn bevestigd in Almere. Wil je een maatwerk site laten ontwikkelen kom dan eens langs of contact ons voor een online afspraak.

Een zakelijke website laten maken, of juist een site met een meer speelse vormgeving. Is zolang het aansluit op dat waar de doelgroep in geïnteresseerd is een strategische manier om je bereik te vergroten. En je zakelijke doelstelling te behalen, belangrijke zaken dus! In de toenemende digitaliserende wereld van vandaag de dag, is er meer en meer vraag naar zoveel mogelijk gespecialiseerde ondernemers. Daarnaast gebruikers zoeken steeds vaker naar de ondernemers bij hun in de buurt. Dit helpt als je net als ons actieve bent in een niche die klanten ook in persoon ontvangt. We vinden het prettige als we een face-to-face afspraak met onze klant kunnen hebben. Maar kunnen net zo goed werken op de afstaand. Of via de online meeting programs, kunnen we onze klanten bereiken als we een vraag hebben tijdens ontwikkelingen.

Woon je in de buurt van Almere en wil je een website laten maken in Almere? Hoe sneller je besluit om tot actie over te gaan, hoe eerder je op de goede weg bent naar een toekomst vol potentie. We maken ook WordPress websites, en maatwerk sites. Vraag naar de mogelijkheden.

Website laten maken kosten

Begroten voor je website: wat te verwachten qua kosten

Het schatten van de kosten van een basissite, gemiddelde site of complexe site

De kosten van het laten maken van een website, hangt af van enkele factoren. Zoals de complexiteit van de site. Het aantal pagina’s en functies die het zal hebben. De design- en branding elementen en wie je inhuurt om het te maken. Hier zijn enkele ruwe schattingen van wat je kunt verwachten te betalen:

 • Basissite (2-5 pagina’s): €900-€1500
 • Gemiddelde site (10-20 pagina’s): €1500-€2.500
 • Complexe site (20+ pagina’s): €2.500-€5.000+

Hou er rekening mee dat dit alleen ruwe schattingen zijn en dat de werkelijke kosten afhankelijk zijn van je specifieke behoeften en eisen. Het is altijd een goed idee om eerst even een offerte aan te vragen!.

Goedkoop website laten maken

Het is belangrijk om te onthouden dat goedkoop niet altijd betekent dat het ook een goede deal is!

Door in ons te investeren, investeer je ook in een website die zijn geld terugverdient.

Er zijn een paar manieren waarop je misschien geld kunt besparen op het laten maken van een website:

 1. Gebruik een online website builder: Er zijn veel online platforms waarmee je je eigen website kunt maken met behulp van sjablonen en drag-and-drop tools. Dit kan een goede optie zijn als je een beperkt budget hebt en alleen een basiswebsite nodig hebt.
 2. Huur een freelancer in: Freelancers kunnen goedkoper zijn dan een webdesignbedrijf, vooral als ze net beginnen en nog moeten nog leren.
 3. Overweeg het gebruik van een kant-en-klare ontwerpsjabloon: Veel webdesignbedrijven bieden kant-en-klare sjablonen die kunnen worden aangepast aan je behoeften. Dit kan een kosteneffectieve optie zijn als je geen op maat gemaakte website nodig hebt.
 4. Houd het eenvoudig: Hoe meer functies en pagina’s je nodig hebt, hoe duurder je website zal zijn. Overweeg je website te vereenvoudigen om de kosten laag te houden.
 5. Rondkijken: Vraag offertes aan bij een paar verschillende webdesignbedrijven of freelancers om prijzen te vergelijken en de beste deal te vinden.

Houd in gedachten dat, hoewel het mogelijk is om een goedkope optie te vinden. Het belangrijk is om ook te kijken naar de kwaliteit van het werk en of de persoon of het bedrijf dat je inhuurt. De vaardigheden en ervaring heeft om een professioneel uitziende website te maken. Het is vaak de moeite waard om iets meer te betalen voor een product van hogere kwaliteit. Want dit meer conversie en dus inkomen levert dan een site die minder kost maar dan ook geen inkomen genereert.

Er zijn een paar potentiële nadelen aan een goedkope website:

 • Kwaliteit:
  • Een lagere prijs kan een lagere kwaliteit van het werk weerspiegelen. De website is misschien niet zo goed ontworpen of functioneel als die van een meer ervaren of duurdere ontwerper.
 • Beperkte functies:
  • Een zo een site bevat misschien niet alle functies die je wilt of nodig hebt, zoals aangepaste ontwerpelementen, geavanceerde functionaliteit, of responsief ontwerp voor mobiele apparaten.
 • Slechte klantenservice:
  • Biedt niet hetzelfde niveau van klantenservice als een duurdere provider, waardoor het moeilijk kan zijn om hulp te krijgen bij eventuele problemen die zich voordoen.
 • Kosten op lange termijn:
  • Een goedkope website is misschien niet gebouwd om lang mee te gaan, en het kan zijn dat je op de lange termijn meer moet betalen voor updates of reparaties.

Het is belangrijk om de potentiële nadelen, af te wegen tegen de voordelen, van een goedkope website. En om nauwkeurig onderzoek te doen naar elke provider die je overweegt in te huren om ervoor te zorgen dat je waarde voor je geld krijgt.

Website onderhoud

Waarom website onderhoud belangrijk is: De voordelen van het up-to-date houden van uw site?

Website onderhoud is het proces van, het bijwerken en functioneel houden van een website. Dit kan taken omvatten als, het bijwerken van de inhoud, het repareren van gebroken links. Het toevoegen van nieuwe functies, en het verbeteren van het ontwerp van de website. En ervoor zorgen dat de website veilig is en voldoet aan de belangrijke regelgeving. Denk hierbij aan Google-richtlijnen, AVG wet.

Er zijn enkele belangrijke redenen waarom websiteonderhoud belangrijk is:

 1. Houd je website actueel:

  1. Door goed je website beheren en regelmatig bij te werken, kun je de inhoud fris en relevant houden voor je bezoekers. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers graag terugkomen naar je site.

 2. Lost problemen op:

 3. Regelmatig onderhoud kan helpen om eventuele problemen met je website, zoals gebroken links of fouten, op te sporen en te verhelpen. Dit kan de algemene functionaliteit van de site verbeteren en voorkomen dat problemen later grotere problemen worden.

 4. Verbeterde zoekresultaten:

  1. Zoekmachines zoals Google geven de voorkeur aan websites die regelmatig worden bijgewerkt en goed worden onderhouden. Door je website bij te werken, kun je je positie verbeteren en als resultaat meer bezoekers aantrekken.

 5. Bescherming tegen veiligheidsrisico’s:

  1. Websiteonderhoud kan helpen om de site te beschermen tegen veiligheidsbedreigingen, zoals hackpogingen of malware. Door de beveiligingsmaatregelen van je website bij te werken, kun je het risico van een inbreuk op de beveiliging verminderen.

Het is over het algemeen een goed idee om een budget uit te trekken voor websiteonderhoud, om ervoor te zorgen dat je website in goede staat blijft. En je bedrijf of organisatie effectief blijft dienen. Bij Epic kun je een onderhoudcontract afsluiten en kosten besparen en problemen voor zijn dat noemen we all-in website laten maken.

WordPress website laten maken

Epicwebsite is ervaren WordPress ontwikkelaar met meer dan 900 WordPress website op zijn naam …

W