Kantoor van epicwebsite
Een App Laten Maken

Maar eerst wie zijn wij?

 

EEN APP LATEN MAKEN DOOR EEN DOWN TO EARTH APP ONTWIKKELAAR

Welkom bij Epicwebsite. Laat de naam je niet misleiden; bij ons kun je ook zeker een App laten maken. Sterker nog, sinds 2016 hebben we meer mobiele apps ontwikkeld dan alleen websites. We zijn echter ook sterk in webdesign, SEO/SEA en grafische diensten. En dat is precies waar onze kracht ligt. We houden van wat we doen, en dit geeft ons voldoening bij het helpen van klanten om hun ideeën tot leven te brengen. Bij ons heb je niet te maken met een verkoopteam dat klanten eerst screent. In plaats daarvan kan elke klant direct contact opnemen met onze Fullstack developer. Sterker nog, je kunt nu met hem contact opnemen voor persoonlijk advies.

APP LATEN ONTWIKKELEN

Wat is ons proces?

Een app laten ontwikkelen bij ons betekent dat we je gedurende het hele proces helpen. Je kunt ons zien als je persoonlijke technische dienst. En hoe kunnen we je het beste helpen? Dat doen we met een proces dat speciaal voor jou is ontworpen (dit noemen we een agile werkwijze). Allereerst inventariseren we je wensen. Wil je bijvoorbeeld een app laten bouwen die nog niet bestaat? Dan is het beter om te kijken naar een programmeertaal die flexibel is en gemakkelijk kan worden geschaald in de toekomst. Als je al een webshop hebt en je wilt meer klanten bereiken door ook in de App Store en Google Play aanwezig te zijn, kunnen we beter een mobiele app voor je ontwikkelen met behulp van een platform zoals Flutter. Vervolgens zetten we ons projectmanagementsysteem op.  Hierdoor weet je precies wat we gaan bouwen, hoelang ieder onderdeel zal duren, en kun je direct met ons communiceren via je eigen controlepaneel.

WIJ BOUWEN APPS VAN HOGE KWALITEIT

Waarom zou je voor ons kiezen?

We denken graag met je mee en blijven met je sparren over jouw ideeën om de beste oplossingen te kunnen bieden. Maar wat voor ons bovenaan staat, is kwaliteit! We willen een applicatie ontwerpen waar we trots op kunnen zijn. Daarnaast houden we je op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de IT. Een van de oplossingen die we bieden is automatisering. De technologische mogelijkheden bieden veel kansen voor ondernemers. Dus waarom niet het hele proces automatiseren als we toch al een applicatie aan het bouwen zijn? Kortom, ons succes hangt af van jouw succes, of je nu een klein of groot bedrijf hebt, of gewoon een geweldig idee hebt voor een app. Wij willen graag kwaliteit bieden aan iedereen.”.