Kantoor van epicwebsite
Een App Laten Maken

Maar eerst wie zijn wij?
EEN APP LATEN MAKEN DOOR EEN DOWN TO THE EARTH APP ONTWIKKELAAR

Welkom bij Epicwebsite. Laat de naam je niet misleiden. Een App laten maken kan ook zeker bij ons. Sterker nog sinds 2016 hebben we meer mobiele apps ontwikkeld dan alleen websites. Maar we zijn ook erg goed in webdesign, SEO/SEA en grafische diensten. En dat is onze kracht als je het aan ons vraagt. We houden van wat we doen en daardoor geeft dit ons voldoening om klanten te helpen om hun ideeën tot leven te brengen. Zo hebben we bijvoorbeeld geen Sales team die klanten eerst screenen. Maar iedere klant kan direct contact opnemen met onze Fullstack developer. Sterker nog je kunt hem nu contacteren voor een persoonlijk advies.

APP LATEN ONTWIKKELEN

Wat is ons proces?

Een app laten ontwikkelen bij ons betekent dat we je gaan helpen met het gehele proces! Je kan ons dan ook zien als je persoonlijk technische dienst. En hoe we je het beste kunnen helpen? Door een proces die we special voor jou gemaakt hebben (dat noemen we agile werkwijze). Aller eerst gaan we kijken wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een app laten bouwen die niet bestaat? Dan is het beter om een programmeertaal te bekijken die flexibel is en makkelijk te schalen is later. Of heb je al een webshop en je wilt  meer klanten door ook in de Appstore en Google play aanwezig te zijn dan kunnen we beter met een Platform zoals Flutter je mobiele app ontwikkelen. En dan zetten we het project management systeem op.  Je weet dan exact wat we gaan bouwen, hoelang ieder onderdeel duurt, en je kan direct communiceren met ons via je eigen controlepanel.

WIJ BOUWEN APPS VAN KWALITEIT

Waarom zou je voor ons kiezen?

Dus we denken graag met je mee, en blijven sparren over jouw ideeën om de beste oplossingen te kunnen bieden. Maar wat bij ons voorop staat is de kwaliteit! We willen een applicatie ontwerpen waar we trots op kunnen zijn. En blijven je informeren over alle mogelijkheden binnen de IT. Automatiseren is bijvoorbeeld ook een van de oplossingen die we bieden. Want de technologische mogelijkheden bieden erg veel kans voor ondernemers. Dus waarom niet het gehele proces automatiseren? Als we toch een applicatie aan het bouwen zijn. Dus kortom ons succes is afhankelijk van jou succes. Of je nou een klein of groot bedrijf bent. Of gewoon een heel goed idee hebt voor een app. Wij willen graag kwaliteit bieden aan een ieder.