EPICWEBSITE, HORECA APP ONTWIKKELAAR

Binnen het team van Epicwebsite zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van vele soorten applicaties, waaronder voor de horeca applicaties. Deze apps zijn geschikt voor restaurants, cafés, bistro’s en tal van andere horecagelegenheden. Natuurlijk worden de functies geheel afgestemd op jouw wensen en die van jouw onderneming. Zo kun je jouw gasten altijd het beste bieden en blijf je de concurrentie op een effectieve manier een stap voor. De Epicwebsite horeca app is compatible met vrijwel alle mobiele devices die gebruik maken van iOS of Android. Bezorg app laten maken behoort ook tot de mogelijkheden.

Epic online leren app
Google Play
App Store
MEER VOORBEELDEN
Bezorg app laten maken demo foro

Bezorg app laten maken

Binnen het team van Epicwebsite weten we hoe belangrijk efficiëntie en overzicht is voor ondernemers. Zeker als het gaat om online bezorg websites. Je wilt jouw klanten immers niet alleen van een snelle bezorging kunnen voorzien, maar wil ze ook de mogelijkheid bieden om makkelijk online te kunnen bestellen. De bezorg applicatie van Epicwebsite kan geheel naar wens gemaakt worden. De app werkt zowel online als offline en is voorzien van een compleet systeem met betalingsmogelijkheden.

Door de synchronisatie kun je op elk gewenst moment contact opnemen met de bezorger, of op het laatste moment wijzigingen doorvoeren. Elke applicatie wordt gemaakt met een overzichtelijk en makkelijk te bedienen menu en controlepaneel. Als je een bezorg app wilt laten maken door Epicwebsite, dan kun je natuurlijk ook profiteren van diverse andere handige functies. Bijvoorbeeld het toevoegen van aanbiedingen of het instellen van een online menu.

MAATWERK BEZORG APP LATEN ONTWIKKELEN

De bezorg app van Epicwebsite is geschikt voor diverse restaurants en bezorgdiensten. De applicatie is eenvoudig te beheren en biedt toegang tot diverse handige functies. Natuurlijk geheel afgestemd op jouw wensen én die van jouw online bezorgdiensten. De app is makkelijk te downloaden op een smartphone of tablet. Zo wordt het voor jouw klanten nog eenvoudiger om een bestelling te kunnen plaatsen. Ondertussen houdt jij als ondernemer het overzicht dat je nodig hebt. Niet alleen binnen het restaurant, maar natuurlijk ook onderweg.

Voorbeeld van pizza bezorging app

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. Hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw project tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

LATEN WE PRATEN

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan Nu

Google Play
App Store
Vrijblijvende offerte

Gerelateerde projecten

WEB • APPS • UX/UI

Deskundig ontwerpadvies

TRENDING DESIGN NIEUWS