APPS ONTWIKKELEN

Als je apps wilt laten ontwikkelen, dan staan de specialisten van Epicwebsite graag voor je klaar. Binnen ons team beschikken we over ervaren en creatieve developers welke gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van applicaties. Dit kunnen consumenten apps of bedrijfs-applicaties zijn. Apps ontwikkelen doen we voor zowel Android als iOS. Natuurlijk zijn deze apps, afhankelijk van jouw wensen en doelgroep, compatible met smartphones, tablets, iPads én iPhones. Een app laten ontwikkelen bij Epicwebsite betekent een maatwerk service én een applicatie die geheel voldoet aan jouw doelstellingen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN APP?

EPICWEBSITE DE #1 APP ONTWIKKELAAR‎

Als bedrijf, organisatie of ondernemer wil je natuurlijk met je tijd mee gaan. Dat betekent ook dat je niets aan het toeval over wilt laten als het gaat om klant bereik en binding. Een applicatie is dan een onmisbare aanvulling. Binnen ons team ontwikkelen we apps voor vrijwel elke branche. Hierbij kun je denken aan het applicaties voor horecaondernemers, uitzendbureaus of taxibedrijven. Maar, ook als je een app wilt laten ontwikkelen voor e-learning of educatie staat Epicwebsite voor je klaar. Dat kan zowel een iOS als een Android applicatie zijn.

#1 APP ONTWIKKELAAR VOOR IOS EN ANDROID APPLICATIES

Bij Epicwebsite hechten we veel waarde aan maatwerk. Elk bedrijf en elke doelgroep is immers uniek. Apps ontwikkelen gebeurt dan ook op basis van een goed doordacht idee en concept. Natuurlijk bepalen we daarbij ook graag de juiste strategie. Zo weet je namelijk zeker dat de applicatie jouw doelgroep op de juiste manier kan bereiken. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een app wilt laten ontwikkelen door Epicwebsite voor iOS of Android. Een maatwerk applicatie kan een web-app zijn, maar natuurlijk ook een hybride of native app. Een app laten ontwikkelen door Epicwebsite betekent altijd kwaliteit. Niet alleen tijdens het maken van de applicatie, maar ook als het gaat om optimalisatie én onderhoud.

Zet de stap meteen door ons spoedig te contacteren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan contact met ons op en we bespreken samen je wensen en de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten. We hebben  voldoende kennis in huis om ook van jouw project een succes te laten maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Benieuwd geworden naar onze apps?
Download ze dan nu!

ENKELE VAN ONZE PROJECTEN

ANALYSE • DESIGN • WEB • MERKEN • UX/UI • ONTWIKKELEN • ONDERHOUDEN