Apps ontwikkelen van hoge kwaliteit is wat we doen. Wil je een bedrijfsapp laten ontwikkelen om bijvoorbeeld automatiseren en/of je zakelijke dienstverlening verbeteren? Epicwebsite kan je hierbij helpen.

Apps ontwikkelen

We ontwikkelen zakelijke en kwalitatieve sterke applicatie. Een app laten bouwen heeft vele voordelen waar je dienstverlening en je bereik mee kan vergroten. Wanneer je een zakelijke app laat maken bij Epic gaan we samen een applicatie voor je ontwikkelen waar je zo veel mogelijk van je dagelijks werkzaamheden kan automatiseren en je gebruikers de best mogelijke hulp op afstand kan geven.

H sheikzadeh

Plannen om een app te laten ontwikkelen? Vertel mij wat je in gedachten hebt en samen bedenken en bouwen we jouw idee tot een succes!

4,5 / 5

4.5/5 – 934 klanten

  • Wij ontwerpen Epic & unieke, betrouwbare dating applicaties.
  • Afgestemd op jouw budget
  • 100% Maatwerk en of bestaande oplossingen

  • Verschillende platforms zoals: Native, React Native, Flutter, Web App, PWA

  • Gratis Prototype applicatie
  • UX/UI design
  • API koppelingen

  • We blijven je de beste zorg en ondersteuning geven zelf na publiceren van je app!
Praat met een expert

APPS ONTWIKKELEN

Als je apps wilt laten ontwikkelen, dan staan de specialisten van Epicwebsite graag voor je klaar. Binnen ons team beschikken we over ervaren en creatieve developers welke gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van applicaties. Dit kunnen consumenten apps of bedrijfs-applicaties zijn. Apps ontwikkelen doen we voor zowel Android als iOS. Natuurlijk zijn deze apps, afhankelijk van jouw wensen en doelgroep, compatible met smartphones, tablets, iPads én iPhones. Een app laten ontwikkelen bij Epicwebsite betekent een maatwerk service én een applicatie die geheel voldoet aan jouw doelstellingen.

Wij zijn epicwebsite team
Google Play
App Store
MEER VOORBEELDEN

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN APP?

EPICWEBSITE DE #1 APP ONTWIKKELAAR‎

Als bedrijf, organisatie of ondernemer wil je natuurlijk met je tijd mee gaan. Dat betekent ook dat je niets aan het toeval over wilt laten als het gaat om klant bereik en binding. Een applicatie is dan een onmisbare aanvulling. Binnen ons team ontwikkelen we apps voor vrijwel elke branche. Hierbij kun je denken aan het applicaties voor horecaondernemers, uitzendbureaus of taxibedrijven. Maar, ook als je een app wilt laten ontwikkelen voor e-learning of educatie staat Epicwebsite voor je klaar. Dat kan zowel een iOS als een Android applicatie zijn.

#1 APP ONTWIKKELAAR VOOR IOS EN ANDROID APPLICATIES

Bij Epicwebsite hechten we veel waarde aan maatwerk. Elk bedrijf en elke doelgroep is immers uniek. Apps ontwikkelen gebeurt dan ook op basis van een goed doordacht idee en concept. Natuurlijk bepalen we daarbij ook graag de juiste strategie. Zo weet je namelijk zeker dat de applicatie jouw doelgroep op de juiste manier kan bereiken. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een app wilt laten ontwikkelen door Epicwebsite voor iOS of Android. Een maatwerk applicatie kan een web-app zijn, maar natuurlijk ook een hybride of native app. Een app laten ontwikkelen door Epicwebsite betekent altijd kwaliteit. Niet alleen tijdens het maken van de applicatie, maar ook als het gaat om optimalisatie én onderhoud.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem vrijblijvend contact op en we bespreken samen je wensen en mogelijkheden.

Contact ons team 4
LATEN WE PRATEN

ENKELE VAN ONZE PROJECTEN

ANALYSE • DESIGN • WEB • MERKEN • UX/UI • ONTWIKKELEN • ONDERHOUDEN
Social media app ontwikkelaar2022-11-14T20:42:11+00:00