APP ONTWIKKELEN?
EPIC WEBSITE HELPT U GRAAG

Apps en websites zijn niet meer weg te denken in deze tijd. De technologie groeit, groeit u ook mee!? Met uw ideeën en onze expertise gaan wij graag aan de slag. Wij werken met veel branches en maken verschillende soorten apps. Van personal- trainer apps tot aan dating apps. En webshops laten maken met Ideal of hybride apps die voor zowel IOS bestemt zijn als voor Android. Wij kunnen het allemaal realiseren. U kunt bij ons een afspraak maken zodat u met een van onze specialisten in gesprek kan gaan over hoe en wat wij kunnen betekenen voor u en uw bedrijf. Wij geven eerlijke adviezen en willen graag dat u met een vertrouwd gevoel bij ons terecht kan. Op onze website, bij portfolio ziet u verschillende apps die wij door de jaren hebben ontwikkeld voor onze klanten. U kunt daar inspiratie op doen, kijken of het u bevalt en een betere indicatie krijgen over onze projecten. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten neem dan contact op!

APP LATEN MAKEN BIJ
EPIC WEBSITE

Bij Epic website maken we ook op maat gemaakte apps. Onze specialisten weten welke thema’s het beste passen bij uw onderneming. Samen met u gaan wij een concept creëren die perfect past. Een app moet professioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij willen net als u, het beste voor klanten. Wij streven naar het beste resultaat en zijn pas klaar als u 100% tevreden bent. Schroom niet om contact op te nemen als u vragen heeft, wij staan daar open voor en helpen u graag. Bij het laten ontwikkelen van een app luisteren wij aandachtig naar uw ideeën en creëren een passend concept.

GOEDKOOP
EEN APP LATEN MAKEN

Voor een fijne prijs een fijne app? Dat maken wij bij Epic website mogelijk. Onze applicatie ontwikkelaars zijn in staat om u te helpen. Met onze kennis kunnen wij veel dingen zelfstandig. Wij bouwen o.a. modulen die wij nodig hebben zelf. Dit is erg handig want dit kost ons dan minder manuren en moeite om te doen. Wij hebben een sterke samenwerking en we kunnen elkaar goed aansluiten. Dit maakt ons werkproces vlotter. Hierdoor kunnen wij een app ontwikkelen voor een fijne prijs. We kunnen het natuurlijk zo gek maken als u wilt. U kunt bij ons ook een offerte aanvragen op onze website bij het balkje rechts boven ‘’offerte’’. Daarbij kunt u uw wensen opschrijven en kiezen uit een budget. Zodra u dat heeft gedaan nemen wij z.s.m. contact met u op zodat wij dit beter kunnen bespreken.

APPS ZIJN DE NIEUWE SLEUTEL VOOR
SUCCES

Apps geven vaak aan dat het bedrijf up-to-date is en dat zij meegaan met de trends. Het is vernieuwend voor een bedrijf en het is handig voor uw klanten. Het geeft een mooi overzicht over wat jullie doen en/-of verkopen. Apps worden door iedereen gebruikt, jong en oud, ze zijn handig en makkelijk in gebruik. Ook geven ze vaak een beter overzicht en hebben uw klanten dingen sneller bij de hand. Een stukje extra service. Als klanten zich serieus genomen voelen, geeft hun dat een vertrouwd gevoel. Klantloyaliteit begint bij een goede service. Bij een app ontwikkelen horen goeie services bij. Een app moet aan bepaalde eisen voldoen om het fijn mogelijk te maken voor gebruik. Zowel jong als oud moeten hun weg kunnen vinden door de apps.

Unieke onderscheidende designs

De designs van EpicWebsite zijn bijzonder. Goed doordacht, functioneel en onderscheidend. Met een app van EpicWebsite heeft u niet alleen een app die uitstekend functioneert en voldoet aan uw verwachtingen, maar ook een app die er qua design geweldig uitziet. Apps ontworpen door EpicWebsite zijn de eerste stap naar uw succes.

WAANZINNIG DESIGN

BREDE ERVARING

BETAALBARE PRIJS

BEN JE KLAAR
OM TE LANCEREN?