Epic website helpt u graag
App ontwikkelen

EPIC WEBSITE HELPT U GRAAG

EPIC WEBSITE HELPT U GRAAG

Apps en websites zijn niet meer weg te denken in deze tijd. De technologie groeit, groei je ook mee!? Met jouw ideeën en onze expertise gaan wij graag aan de slag. Wij werken met veel branches en maken verschillende soorten apps. Van personal- trainer apps tot aan dating apps. En webshops laten maken met Ideal of hybride apps die voor zowel IOS bestemt zijn als voor Android. Wij kunnen het allemaal realiseren. Je kan bij ons een afspraak maken zodat je met een van onze specialisten in gesprek kan gaan over hoe en wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw bedrijf. Wij geven eerlijke adviezen en willen graag dat je met een vertrouwd gevoel bij ons terechtkunt. Op onze website, bij portfolio zie je verschillende apps die wij door de jaren hebben ontwikkeld voor onze klanten. Je kan daar inspiratie op doen, kijken of het je bevalt en een betere indicatie krijgen over onze projecten. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten neem dan contact op!

APP LATEN MAKEN BIJ
EPIC WEBSITE

Bij Epic website maken we ook op maat gemaakte apps. Onze specialisten weten welke thema’s het beste passen bij jouw onderneming. Samen met jou gaan wij een concept creëren die perfect past. Een app moet professioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Wij willen net als jou, het beste voor onze klanten. Wij streven naar het beste resultaat en zijn pas klaar als je 100% tevreden bent. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Bij het laten ontwikkelen van een app luisteren wij aandachtig naar jouw ideeën en creëren een passend concept.

GOEDKOOP
EEN APP LATEN MAKEN

Voor een fijne prijs een fijne app? Dat maken wij bij Epic website mogelijk. Onze applicatie ontwikkelaars zijn in staat om je te helpen. Met onze kennis kunnen wij veel dingen zelfstandig. Wij bouwen o.a. modulen die wij nodig hebben zelf. Dit is erg handig want dit kost ons dan minder manuren en moeite om te doen. Wij hebben een sterke samenwerking en we kunnen elkaar goed aansluiten. Dit maakt ons werkproces vlotter. Hierdoor kunnen wij een app ontwikkelen voor een fijne prijs. We kunnen het natuurlijk zo uitgebreid maken als je wilt Je kan bij ons ook een offerte aanvragen op onze website bij het balkje rechts boven ‘’offerte’’. Daarbij kun je jouw wensen opschrijven en een budget kiezen. Zodra je dat hebt gedaan nemen wij z.s.m. contact met je op zodat wij dit beter kunnen bespreken.