App laten produceren?

Perfect voorbereid op de toekomst

Als ondernemer laat je liever niets aan het toeval over. Goed voorbereid zijn op de toekomst en meegaan met de huidige trends is daarbij van belang. Wil je naast jouw geoptimaliseerde website ook graag een app laten ontwikkelen?

Dan staat EpicWebsite graag voor je klaar. Door onze ruime ervaring in het ontwikkelen van apps kunnen we aan al je wensen voldoen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je een app wilt laten produceren voor een horecagelegenheid, een schoonheidssalon of een bouwbedrijf.

App productie van ontwerp tot implementatie

EpicWebsite is niet voor niets de nummer één app ontwikkelaar van Nederland. Al jouw wensen worden verpakt in een web-app, native of hybride applicatie. Natuurlijk geschikt voor besturingssystemen zoals iOS of Android. Zo voorzie je jouw doelgroep niet alleen van een perfecte service, maar laat je ook niets aan het toeval over als het aankomt op het succes van jouw onderneming.

Het ontwikkelen en produceren van een maatwerk app wordt altijd voorafgegaan aan persoonlijk contact. Hoe meer we weten over jouw onderneming en doelgroep, hoe beter dit is voor de app-ontwikkeling

Je kunt dan altijd rekenen op een maatwerk applicatie die geheel is afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf of dienst. Onze gespecialiseerde app-ontwikkelaars weten exact aan welke eisen een app voor jouw branche moet voldoen

Met welke kosten moet ik rekening houden als ik een app wilt laten produceren?

De kosten voor een app productie lopen uiteen. De prijzen zijn variabel omdat we bij Epic Website altijd werken met maatwerk applicaties. Wel is het zo dat de kosten voor een gecompliceerde applicatie hoger zijn dan voor een eenvoudige applicatie. Als ondernemer wil je achteraf niet voor verrassingen komen te staan. De kosten voor een app productie worden dan ook vooraf door ons gecommuniceerd.

Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de applicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten voor het laten produceren van een app door Epic Website zijn echter wel een goede investering. De gebruiksvriendelijkheid van de app zorgt er namelijk voor dat mensen sneller een afspraak maken of een bestelling c.q.reservering plaatsen. Wil je zelf ook een app laten ontwikkelen of ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Epic Website.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Epicwebsite?

Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken samen je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele projecten voor verschillende klanten, hebben we voldoende kennis in huis om ook jouw website tot een succes te maken.

Er is altijd meer mogelijk dan je denkt!

Inhoud: